Mainos

Tommi Nikunen löysi töitä Lahdesta

Mäkihypyn ex-päävalmentaja Tommi Nikunen löysi uralleen uuden haasteen tutusta paikasta. Lahden Hiihtoseuran väreissä aikanaan kilpaillut Nikunen aloittaa heinäkuun alussa seuran toiminnanjohtajana. Nikusen mukaan kyse ei ole vuoden tai kahden rupeamasta.

- Ei tällaiseen projektiin ole mitään järkeä lähteä vuoden tai kahdenkaan vuoden ajatuksella. Pidempiaikaista hommaa tästä on suunniteltu, Nikunen sanoo.

Uuden pestin mukana valmennustyö jää Nikuselta, mutta ei aivan kokonaan.

- Veri vetää valmennustyöhön sen verran, että siihenkin tulen jollakin tavalla osallistumaan. Toiminnanjohtajan virka painottuu johtokunnan mukaan uudessa strategiassa urheilutoimenjohtajan suuntaan, Nikunen kuvaa pestiään.

Lahden Hiihtoseuran mukaan Nikusen työsarkana on pääsääntöisesti seuran urheilutoiminnan kehittäminen kaikissa LHS:n lajeissa. Lisäksi pestiin kuuluu hallinnollista työtä.

- Tähän asti kaikki työ, jota olen tehnyt, on liikkunut mäkihypyn ympärillä. Niin tämäkin työ tekee, mutta nyt mukaan tulee paljon muuta, kuten kansallisten ja isojen kansainvälisten tapahtumien järjestämistä. Tässä työssä pääsee tutustumaan muihinkin lumilajeihin, Nikunen sanoo.

Lahteen on haettu ampumahiihdon MM-kisoja vuodelle 2012 ja pohjoismaisten lajien MM-kisoja vuodelle 2013.

- Näin tämän työn mahdollisuutena, jossa pääsee vähän laajemmin mukaan "urheilun vaikuttamiseen" mikä tuo syvyyttä omaan tietämykseen urheilusta, Nikunen summaa.

Nikusen, 34, edeltäjä Matti Haapoja on työskennellyt LHS:n toiminnanjohtajana 17 vuotta. Hän jää heinäkuun lopussa osa-aikaeläkkeellä, mutta jatkaa seuran riveissä keskittyen Finlandia-hiihdon järjestämiseen.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.