Tomi Kallio: Ura on nyt katkolla

Tuore Ruotsin mestari Tomi Kallio palaa perheensä kanssa Suomeen. Ei välttämättä kuitenkaan enää pelihommiin, hyökkääjä päättää uransa jatkosta lähiviikkojen aikana.

Tomi Kallio pelasi Ruotsissa reilut 12 kautta ja voitti kolme mestaruutta. Kaksi niistä tuli Göteborgissa ja viimeinen Växjössä. Tunteikas periodi Ruotsissa tuli nyt päätökseen.

- Kauden aikana tuli sellainen tunne, että jos saan kultaisen lähdön, niin ei voisi paremmin lähteä. Neljäs kausi liigassa ja saimme kultaa ja olin vielä joukkueen kapteeni. Mun tehtävä taitaa olla Växjössä täytetty. Tuntuu ettei ole ehkä enää annettavaa nuorille pelaajille, joukkueelle ja organisaation johdolle, Kallio sanoo MTV Sportille.

- Myös perhe vaikuttaa vahvasti tähän päätökseen. Poikamme aloittaa koulun. Jos olisimme jääneet, meidän olisi pitänyt jäädä noin kymmeneksi vuodeksi. Mulla oli hienot vuodet Ruotsissa, ehkä nyt on paikallaan lähteä, Kallio tuumii.

Perheellä on ollut koko ajan asunto Turussa. Se helpottaa Suomeen paluuta.

- Olemme olleet joka kesä noin kolme kuukautta Turussa. Ei tämä silti helppo päätös ole, on haikeaa lähteä.

Loma ja pohdintaa

TPS haluaa tähtipelaajansa takaisin. Tarjous on Kallion agentin pöydällä. Kallio ei vielä pysty vastaamaan siihen jatkuuko komea ura.

- Viimeiset viikot on ollut aikamoista hulinaa. Finaalit ja sitten kaikki se hieno mestaruushässäkkä. Olemme nyt perheen kanssa lomalla ja saan rauhoittua. Samalla pohdin löytyykö fiilistä vielä pelaamiseen, varmaa se ei ole, Kallio sanoo.

- Jos jatkan pelaamista, on TPS vahvoilla.


Lue myös:

    Uusimmat