Tom Cruise kiistää somessa levinneet oudot huhut: "Ei, en käyttänyt feikkitakapuolta"

Kyllä. Tom Cruisen takapuoli Operaatio Valkyrie -elokuvassa (2008) on herättänyt keskustelua sosiaalisessa mediassa.

Näyttelijätähti Tom Cruise, 55, nousi elokuun lopulla otsikoihin epäonnistuneen stunttinsa takia. Cruise on viime aikoina ollut puheenaihe sosiaalisessa mediassa myös toisesta, hieman erikoisemmasta syystä. Keskustelua on herättänyt näyttelijän takapuolen aitous Operaatio Valkyrie -elokuvassa (2008) nähdyssä kohtauksessa.

Twitter-käyttäjä Alan Hanson, jonka Twitter-käyttäjänimi on @iluvbutts247 (vapaasti suomennettuna "tykkäänpeffoista247"), oli nimittäin kaivanut arkistoista kuvakaappauksen elokuvasta, jossa Cruisen takapuoli näyttää epäilyttävän muhkealta.

– Esitän teorian, että yhden kuvan aikana elokuvassa Operaatio Valkyrie (2008) Tom Cruisella on feikkitakapuoli. Katsokaa, Hanson kirjoitti.

Monet stunt-näyttelijät käyttävät toppauksia suojellakseen itseänsä. Tom Cruise on kertonut haastatteluissa tekevänsä suuren osan stunt-kohtauksistaan itse, joten ei olisi mitenkään outoa, jos Cruisekin käyttäisi pehmentäviä elementtejä.

Tom Cruise kommentoi asiaa ensi kertaa hiljattain Screen Rant -sivuston haastattelussa, kun häneltä kysyttiin somessa leviävästä keskustelusta. Aiheesta kertoo 22 Words -sivusto.

Näyttelijätähti sanoi, ettei ollut kuullut koko kohusta.

– Ei aavistustakaan... Minulla ei ollut toppauksia Operaatio Valkyriessä. Ei, Cruise kommentoi sivuston mukaan.

Katso alla vielä videoklippi kohukohtauksesta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja