Mainos

Tokmanni nappasi johtajan Stockmannilta

Tokmanni-konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty ekonomi Heikki Väänänen, 50. Väistyvä toimitusjohtaja Kyösti Kakkonen jatkaa yhtiön hallituksessa ja merkittävänä omistajana.

Heikki Väänänen on työskennellyt viimeksi Stockmannin tavarataloryhmän johtajana ja konsernin varatoimitusjohtajana. Aiemmin hän on työskennellyt Stockmann-konserniin kuuluvan Seppälän toimitusjohtajana.

- Olen erittäin innoissani Tokmannin tarjoamasta haasteesta. Tokmanni on vahva ja kehittyvä konserni, jolla on mielestäni erittäin hyvät kasvumahdollisuudet, Heikki Väänänen kehuu.

Tokmanni on kasvanut voimakkaasti Kyösti Kakkosen aikana, ja se on nykyisin Suomen suurin halpakauppaketju. Konsernin liikevaihto oli viime vuonna 575 miljoonaa euroa , ja se työllistää yli 2 800 henkilöä. Tokmanni-konserniin kuuluu nykyisin 137 myymälää ympäri Suomea. Kakkonen on johtanut Tokmannia sen perustamisesta lähtien eli 20 vuotta.

- Rakkaan vaimoni ja lasteni äidin poismeno runsas vuosi sitten pysäytti minut oman elämän sisällön suureen arvokeskusteluun. Yksinhuoltajaisän tulee ottaa myös perheensä huomioon. Olen kiitollinen näistä hienoista vuosista Tokmannin upealle henkilöstölle ja kaikille niille, joiden kanssa olen saanut tehdä töitä, Kyösti Kakkonen sanoo.

Väänänen aloittaa tehtävässään kesäkuun alussa. CFO Sixten Hjort jatkaa Tokmannin varatoimitusjohtajana.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.