F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Toimittaja hassutteli Keke Rosbergin F1-kypärällä – "Tähän reikään hän laittoi tupakkansa" – reiän oikea käyttötapa huomattavasti tärkeämpi

0:50
Videolla Keke ja Nico Rosberg Monacon F1-radalla.

WTF1-huumorisivuston toimittaja Matthew Gallagher seurasi F1:n Espanjan GP:tä Williamsin päämajassa Ison-Britannian Grovessa. Hän pääsi visiitin yhteydessä tutustumaan myös brittitallin maineikkaaseen historiaan.

Iso osa sitä on myös Keke Rosberg, joka toi Williamsille sen historian toisen maailmanmestaruuden kaudella 1982. Williamsin päämajassa onkin kunniapaikalla Rosbergin kisakypärä.

Gallagher ei voinut pidätellä nauruaan esitellessään yhtä yksityiskohtaa Rosbergin kypärässä.

– Uskokaa tai älkää, tähän reikään hän laittoi tupakkansa, kun hän halusi polttaa autossa, Gallagher vitsailee.

Oikeasti kuljettajat hyödynsivät kypärän reikää kuitenkin tupakanpolttoa huomattavasti tärkeämpään puuhaan – veden juomiseen kilpailun aikana.

Katso video alta.

Juttua korjattu otsikkoa ja ingressiä myöten kello 12.58 – lähteenä on käytetty f1-huumorisivustoa, joten väite kypärän reiän käyttämisestä tupakointiin ei pidä paikkaansa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja