Tiesitkö että nämä suomalaisjulkkikset ovat sukua toisilleen? Lue yllättävät yhteydet!

Suomen pieni julkkismaailma on sitäkin tiiviimpi. Useat huippujulkkikset ovat sukua toisilleen, muistatko nämä?

Nightwishin Tuomas Holopaisen täti on näyttelijä Miitta Sorvali, joka on naimisissa näyttelijä Kari Sorvalin kanssa. Miitan isosisko on Tuomaksen äiti Kirsti Nortia-Holopainen.

Tietovisaisäntä Reijo Salminen on näyttelijä Eppu Salmisen ja stand-up-koomikko Krisse Salmisen isä. Sisarusten äiti on näyttelijä Kaarina Turunen. Eppu elää avoliitossa näyttelijä Riitta Havukaisen kanssa. Epulla on myös poika näyttelijä Minna Turusen kanssa.

Jalkapalloilija Aki Riihilahti on urheilutoimittaja Riku Riihilahden pikkuveli.

Laulaja Jipun eli Meri-Tuuli Elorinteen isä on oopperalaulaja Jorma Elorinne. Jipun veli on puolestaan Villemarkus Elorinne, joka voitti Vuoden mies -kilpailun vuonna 1993.

MTV Oy:n toimitusjohtaja Pekka Karhuvaara on Huomenta Suomen toimittaja Lauri Karhuvaaran isoveli. Veljesten isoisä oli 1940-luvulla pääministerinä toiminut Edwin Linkomies.

Big Brotherissa kilpailleen Saranna Ehrnroothin äidin isänisän veli oli jalkaväen kenraali ja Mannerheim-ristin ritari Adolf Ehrnrooth.

Subin Ratula-ohjelman juontaja Anu Harkki on kirjailija Matti Yrjänä Joensuun tytär ja radiojuontaja Arttu Harkin ex-vaimo.

Räppäri Uniikki, oikealta nimeltään Dan Tolppanen, on kokoomuksen kansanedustaja Ben Zyskowiczin siskonpoika eli kansanedustaja on Uniikin eno.

Työministeri Anni Sinnemäen (vihr) tytär Siiri Sinnemäki on näyttelijä. Hänet muistetaan erityisesti Kotikatu–tv-sarjasta.

Näyttelijä-laulaja Eija Ahvo on Salatuista elämistä tutun Venla Saartamo-Barqueron ja Tyttö sinä olet tähti -leffasta tuttu Joonas Saartamon äiti.

Lastenkirjailijana ja akateemikko Kirsi Kunnas on Eppu Normaali -yhtyeestä tuttujen Syrjän veljesten, Martin ja Mikon äiti. Bändin rumpali Aku Syrjä on veljesten serkku.

Samuli Edelmannin äiti on näyttelijä Marja-Leena Kouki. Samulin äiti on näyttelijä Mikko Koukin täti.

Ex-kansanedustaja Rosa Meriläisen äiti on Salkkari-näyttelijä Anneli Ranta. Rosan täti on näyttelijä Lena Meriläinen.

Kokki Jyrki Sukulan äiti oli näyttelijä Marja-Leena Sukula eli Kassi-Alma.

Tauno Palon Pertti-pojan tytär näyttelijä Ritva Valkaman kanssa on näyttelijä Sanna-Kaisa Palo. Sanna-Kaisalla ja ohjaaja Jussi Parviaisella on tytär Emmi Parviainen, joka oli aiemmin Salkkareissa.

Hyvät herrat -sarjasta tuttu Anja Pohjola on Anna, Janus ja Pinja Hanskin isoäiti. Heidän isänsä on laulaja Seppo Hanski.

Muistatko nämäkin?

Näyttelijä Heikki Kinnunen on näyttelijä Santeri Kinnusen isä. Santerin äiti oli näyttelijä Rose-Marie Precht.

Muusikko Siiri ja näyttelijä Reino Nordinin isoäiti on kuvataiteilija, akateemikko Outi Heiskanen. Sisarusten äiti on lavastaja Metti Nordin.

Kiira Korven isä on tunnettu jääkiekkovalmentaja Rauno Korpi.

Muusikko Karoly Garam on julkkiskokki Sami Garamin isä

Median monitoimimies Jone Nikulan isä on entinen oikeuskansleri Paavo Nikula.

Muusikko Mike Monroen isä on legendaarinen radiokuuluttaja Pentti Fagerholm.

Laulaja Paula Koivuniemi on huippukeilaaja Mika Koivuniemen täti.

Muusikko Mikko Kuustosen tyttäret ovat näyttelijät Iina ja Minka Kuustonen.

Muusikko ja tv-juontaja Heimo "Holle" Holopainen (eli Frank Pappa) on Helena Lindgrenin isoveli.

Lisäksi suvuista tunnettuja ovat esimerkiksi Milonoffit (Pekka, Juho, Eero ja Tuomas eli "Tunna"), Ruohoset (Matti, Teppo ja Seppo), Rinteet (Joel, Jalmari ja Tiina), von Hertzenit (Mikko, Kie ja Jonne), Jurkat (Emmi, Jussi, Sakari, Laura ja Vappu), Nousiaiset (Mikko, Heikki ja Eija) ja Pääkköset (Antti, Seppo ja Jasper).

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja