Mainos

Tiedotusopillisen yhdistyksen puheenjohtajaksi Irma Kaarina Halonen

Halonen on toiminut aiemmin Tiedotustutkimus-lehden päätoimittajana ja toimituskunnan jäsenenä.

Tiedotusopillisen yhdistyksen puheenjohtajaksi on valittu yhteiskuntatieteiden tohtori Irma Kaarina Halonen, 54. Hän on väitellyt 1999 aiheesta Matka journalismin sukupuolittumisen strategisille alueille, jossa hän käsitteli sitä miten suomenkielinen televisiouutisjournalismi käsittelee naisia ja miehiä.

Halosen nykyinen tutkimusintressin on viestintäteknologian asema toiminnassa ja erityisesti viestinnän välittyneisyyden tutkiminen.

Halonen on toiminut aiemmin Tiedotustutkimus-lehden päätoimittajana ja toimituskunnan jäsenenä. Hän on työskennellyt mm. Tampereen yliopiston tiedotusopin laitoksella sekä Turun yliopistossa, jossa hän on viimeksi hoitanut viestinnän professuuria.

Tiedotusopillinen yhdistys TOY ry. on vuonna 1974 perustettu tieteellinen seura, joka pyrkii edistämään ja tekemään tunnetuksi suomalaista viestinnän tutkimusta.

Yhdistys julkaisee yhdessä Nordicomin eli pohjoismaisen viestintätutkimuksen tietopalvelun kanssa Tiedotustutkimus-lehteä. Lehti on ainoa suomalainen koko viestinnän tutkimuksen kenttään keskittyvä tieteellinen aikakauskirja.

(MTV3-STT)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja