Tervetuloa Tassuklubi-sivuille!

Tassuklubi-nettisivusto on eläinten ystävien ja lemmikinomistajien kokoontumispaikka. Tule jättämään oma tassunjälkesi!

Kurrr-hau! Tassuklubi-sivusto on eläinten ystävien kokoontumispaikka. Tassuklubi-sivustolla pääset tutustumaan kutkuttaviin kissa- ja koira-aiheisiin, saat vinkkejä lemmikin hoitoon ja arkeen sekä pääset lukemaan lemmikkiuutisia meiltä ja maailmalta. Pääset myös osallistumaan kertomalla omia eläintarinoitasi. Tassuklubi toteutetaan yhdessä PURINAn kanssa. Tervetuloa Tassuklubiin!

Kuvagalleria

Tassuklubin Kuvagalleria-osiossa voit lataa kuvan parhaimmasta ystävästäsi, suloisesta kissakaveristasi, lemmikkipupustasi tai vaikkapa ihanasta hoitohevosestasi! Ihastele ja anna tähtiä muiden lemmikkikuville!

Kehräämö

Kehräämö-osiosta löydät kaiken mitä kissaihminen tarvitsee: suloisia kissavideoita, vinkkejä ja neuvoja, eri rotukissojen omin tassuin kirjoitettuja ansioluetteloita sekä kissojen arkirutiineita koskevia artikkeleita.

Haukkula

Haukkulassa haukku ei haavaa tee: tässä osiossa annetaan sijaa koirauutisille ja rotuesittelyille. Haukkulassa koiria ei ole karvoihin katsominen, vaan ihmisten parhaista ystävistä uutisoidaan monipuolisesti tasaiseen tahtiin.

Paijaamo

Entäpä papukaijat, puput, marsut, saukot tai minipossut? Ei hätää, Paijaamo-osiosta löydät kaikki muut ihanat lemmikit ja eläimet! Näe netin hauskimmat videot, suloisimmat kuvat ja erikoisimmat eläintarinat.

Neuvola

Käyttäytyykö lemmikkisi omituisesti, vai eikö se noudata antamiasi käskyjä? Ei hätää: Neuvola-osiosta löydät kasvatus- ja koulutusneuvoja sekä asiantuntijan ohjeita, joilla voit huolehtia karvaisesta ystävästäsi entistä paremmin!

Tähtitassut

Kuka Hollywoodin tähdistä onkaan koiraihminen, onko Katy Perry hankkinut taas uuden kissan? Tähtitassut uutisoi kaikki tähtien jättämät tassunjäljet ja tuoreimmat uutiset. Monet Hollywoodin tähdistä ovat suuria eläinfaneja tai -suojelijoita. Pysy ajan tasalla ja seuraa tarkkaavaisesti Tähtitassuja!

Testiryhmät ja kilpailut

Testiryhmät ja kilpailut -osiossa pääset kuukausittain ottamaan osaa testiryhmiin ja kilpailuihin.

Testit

Tassuklubissa myös tehdä hauskoja persoonallisuustestejä! Millainen kissarotu sopii sinulle? Entä minkä eläimen sielu sinulla on?


Olet sydämellisesti tervetullut Tassuklubiin.


AVA

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja