Mainos

Teinit haluavat näyttää Katy Perrylta

Uudessa tutkimuksessa otettiin selvää, mitä nuoret tytöt ajattelevat lehdissä esiintyvistä kuvakäsittelyistä julkisuuden henkilöistä.

Jopa 87 prosenttia kyselyyn vastanneista teineistä uskoi, että suurin osa tähtien kuvista on kuvakäsiteltyjä eivätkä kuvat täten anna rehellistä kuvaa julkimoiden ulkonäöstä.

62 prosenttia vastaajista kuitenkin kertoi, että he pyrkivät näyttämään suosikkijulkkikseltaan. Kaikista eniten teinit halusivat näyttää Katy Perryltä. Seuraavaksi eniten ääniä saivat englantilaiset laulajat Frankie Sanford ja Cheryl Cole. Muita teinityttöjen suosikkeja olivat Beyonce, Britney Spears, Abbey Clancy, Fergie, Nicole Scherzinger, Victoria Beckham ja Rihanna.

Teineiltä kysyttiin, keiden tähtien kuvia heidän mielestään kuvakäsitellään eniten. Samat äsken mainitut nimet tulivat esiin, mutta Britney Spearsin kuvien uskottiin olevan eniten käsiteltyjä.

Tutkimus paljasti myös, että yksi kolmesta tutkimukseen vastanneesta tytöstä oli juuri nyt dieetillä ja 41 prosenttia toivoi laihtuvansa.

Yksi viidestä teinitytöstä olisi ollut valmis myös kauneusleikkaukseen. Tutkimuksen toteutti goodsurgeonguide.co.uk-sivusto.

Lähde: metro.co.uk

Kuva: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.