Taylor Swift iski himotun poikamiehen

Taylor Swift nappasi rinnalleen yhden tämän hetken himotuimmista poikamiehistä.

Nuori kantritähti Taylor Swift tunnetaan sydäntäsärkevistä rakkauslauluista. Tähti on kirjoittanut lukuisia kappaleita deittailustaan julkisuudesta tuttujen miesten kanssa. Oman laulunsa naisen poikaystävistä ovat saaneet ainakin Joe Jonas, Taylor Lautner, John Mayer ja Jake Gyllenhaal.

Swiftin kerrotaan tapailevan tällä hetkellä One Direction -megayhtyeen Harry Stylesiä. Pari nähtiin hempeissä tunnelmissa viime viikolla Yhdysvalloissa kuvatun X Factor USA -jakson kuvauksissa. Myös sarjan juontaja Mario Lopez vahvisti Dailymail-sivustolle nähneensä pariskunnan käsi kädessä. Lopez kertoi radiohaastattelussa perjantaina Stylesin itsensä myöntäneen asian.

– Kysyin mieheltä, mitä hän tekee kuvauksissa ja hän osoitti Tayloria. Kuulit sen ensimmäisenä täällä: Taylor Swift ja Harry One Directionista tapailevat! He tapailevat julkisesti, voin sanoa sen verran, mies kertoi.

18-vuotias Styles on aikaisemmin ollut otsikoissa suhteistaan vanhempiin naisiin. Hän kertoi tapailleensa naisia jotka ovat hänen äitinsä ikäisiä, 43-vuotiaita. Heti parin suhteen tultua julki on 22-vuotialle Swiftille sadellut nimettömiä tappouhkauksia.

Millaisia uhkauksia Swiftille satelee? Taylor Swift iski himotun poikamiehen

X FACTOR USA Subilla tiistaisin ja perjantaisin klo 20.00. Katso uusin jakso Subin netistä!

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja