Tapparalta jälkijättöinen reaktio tähtihyökkääjän huimaan saavutukseen – Petteri Sihvonen tyrmistyi: "Vaikea ajatella, että NHL:ssä tapahtuisi tällaista"

17:01
Tapparan toiminta sai Petteri Sihvoselta kritiikkiä.

Tappara-tähti Kristian Kuusela rikkoi keskiviikkona 700 tehopisteen rajan SM-liigassa. MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen kummastelee Liigaviikko-ohjelmassa, miksi Tappara reagoi huimaan rajapyykkiin vasta torstaina.

Aikaisemmin tällä kaudella 1 000 SM-liigaottelun rajan rikkonut Kuusela saavutti keskiviikkona toisen upean rajapyykin, kun hän saalisti 700. tehopisteensä SM-liigassa. Joukkuetoveri Patrik Virta poimi osumansa jälkeen kiekon talteen, mutta muutoin huima saavutus jäi Tapparalta täysin huomioitta.

Tappara reagoi Kuuselan rajapyykkiin vasta torstaina aamupäivällä onnittelemalla tähtihyökkääjänsä Twitterissä. MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen ei pitänyt Tapparan toiminnasta.

– Ikään kuin ei olla hereillä sen suhteen. Kuitenkin tietynlainen ykköspelaaja saavuttaa itselleen tosi tärkeän (rajapyykin). Hän oli ylpeä siitä. Tappara itse huomioi sen tänään vähän jälkijättöisesti Twitterissä. Vaikea ajatella, että jossain NHL:ssä tapahtuisi koskaan mitään tällaista, Sihvonen toteaa Liigaviikko-ohjelmassa.

Mitä mieltä Petteri Sihvonen oli Kristian Kuuselan huimasta rajapyykistä ja Tapparan toiminnasta? Katso Liigaviikko kokonaisuudessaan pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja