SM-liigassa ulosajojen ilta – Tappara-hyökkääjän hurja tehotahti jatkuu, siirtyi pistepörssin ykköseksi

Tapparan Anton Levtchi nousi SM-liigan pistepörssin kärkeen, kun Tappara kukisti SaiPan lukemin 4-1 lauantaina.

Hienosti kautensa aloittanut Levtchi jatkoi upeaa virettään, kun hän saalisti ottelussa kaksi syöttöpistettä. 24-vuotias hyökkääjä teki esityön Charles Bertrandin ja Patrik Virran osumiin.

Levtchi on saalistanut viidessä pelaamassaan ottelussa nyt tehot 1+7, mikä on vienyt hänet myös SM-liigan pistepörssin kärkipaikalle.

Tapparan kolmannesta osumasta vastasi entistä seuraansa vastaan pelannut Tyler Morley. SaiPan ainokaisen viimeisteli Teemu Ramstedt.

Tappara nousi voittonsa myötä SM-liigan kärkipaikalle.

HIFK haki revanssin Hämeenlinnasta, kun se kaatoi HPK:n jatkoajalla 5-4-lukemin.

HIFK:n huippulupaava hyökkääjätähti Anton Lundell viimeisteli ottelussa kaksi maalia. Lundell nousi toisen maalinsa turvin ottelun ratkaisijaksi jatkoajalla.

Ottelun suuri sankari Lundellin ohella oli kaksi maalia iskenyt HIFK-tähti Teemu Turunen, joka oli vielä viime kaudella johdattamassa HPK:ta Suomen mestaruuteen. Osumat olivat Turusen kauden ensimmäiset SM-liigassa. 

HPK:n 20-vuotias puolustaja Otto Latvala laukoi ottelussa SM-liigauransa ensimmäisen osuman. Myös HPK:n Filip Krivosik vietti kahden maalin iltaa.

Ulosajojen ilta

Lauantain SM-liigakierroksen klo 17.00 alkaneissa otteluissa nähtiin peräti kolme ulosajoa.

Illan ensimmäinen suihkukomennus nähtiin Hämeenlinnassa, kun HPK-konkari Arto Laatikainen taklasi HIFK:n Micke-Max Åstenia päähän.

Myös Jyväskylässä nähtiin ulosajo, kun Jussi Jokinen komennettiin isoista ovista pihalle päätöserässä, kun hän taklasi JYPin Julius Nättistä.

KooKoon ja KalPan välisessä ottelussa oli Kim Strömbergin ottelu päättyi Jokisen ja Laatikaisen ohella ennenaikaisesti päähän kohdistuneesta taklauksesta johtuen. 

Lauantain kierroksen lopputulokset:

HPK-HIFK 4-5 ja.
JYP-Kärpät 3-4 ja.
KooKoo-KalPa 1-0
Tappara-SaiPa 4-1
Ässät-Ilves 3-1
Sport-Jukurit 1-4

Lue myös:

    Uusimmat