Mainos

Tanssinopettajat valittavat tuomioistaan

Pisimmän tuomion saanut kolumbialainen Francisco Guerrero aikoo valittaa tuomiostaan hovioikeuteen.

– Olemme tyytymättömiä päätökseen, koska odotimme huomattavasti lievempää tuomiota. Odotimme, että tuomion pituus on 3-4,5 vuotta, Guerreron lakimies Marko Virta kertoo MTV3 Uutisille.

– Aiomme valittaa päätöksestä. Päämieheni kiistää syytteet. Hän on tunnustanut pahoinpitelyn, mutta sekin on selvitetty hänen ja asianosaisen kanssa.

Niin sanotussa Tampereen tanssikoulu -jutussa annettiin tänään tuomiot. Kolumbialainen Francisco Guerrero sai kuuden ja puolen vuoden tuomion. Julio Viloria Oviedo sai neljän vuoden vankeusrangaistuksen ja tanssikoulun johtaja Oliver Paredes kahden ja puolen vuoden vankeuteen.

Myös Oviedo ja Paredes aikovat asianajajiensa mukaan valittaa tuomiosta. He olivat toivoneet kaikkien syytteiden hylkäämistä.

– En tuomion pituuteen ota kantaa, se nyt tietenkin on aina vastaajan osalta liikaa, Oviedon asianajaja Ari Jänkälä toteaa.

Miesten tuomiot tulivat törkeistä seksuaalirikoksista, jotka vaihtelivat raiskauksista lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Oikeuskäsittely järjestettiin suljetuin ovin asianomistajien pyynnöstä. Oikeuspöytäkirjat määrättiin salaisiksi 60 vuodeksi.

Vyyhti alkoi purkautua tämän vuoden alussa sen jälkeen, kun poliisi sai kouluterveydenhoidosta ilmoituksen epäilyistä.

Latinalaistansseihin erikoistunut tanssikoulu Salsa Pasion toimi Tampereella ja parissa lähikunnassa.

(MTV3)

Katso Siina Revon juttu Tampereelta (Seitsemän uutiset 6.7.2012)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.