Tanssii Tähtien Kanssa -tiimiin uusi juontaja! "Vien katsojat kulisseihin"

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelma saa uuden juontajan, kun Tuija Pehkonen liittyy Vappu Pimiän ja Mikko Leppilammen talliin. 

Radiotoimittaja ja juontaja Tuija Pehkonen liittyy Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman juontajatiimiin 10. kaudella. Todelliseksi TTK-faniksi tunnustautuva Pehkonen on innoissaan kevään uudesta pestistään. Pehkonen juontaa MTV3-kanavalla lauantaisin nähtävää Tuija tähtien kanssa -ohjelmaa.

– Kun ohjelma alkoi vuonna 2010, en ollut itse vielä ollenkaan media-alalla töissä. Muistan kuitenkin, että ajattelin, että tuonne minäkin haluan joskus tanssimaan. Vaikka en nyt olekaan mukana tanssimassa, pääsen tekemään tätä ohjelmaa, Pehkonen hehkuttaa. 

Hän päästää katsojat johdollaan kurkkaamaan kulisseihin. Tuija toivoo, että myös hänen juontamassaan erillisessä ohjelmassa nähdään paljon suuria tunteita Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tyylille uskollisesti. 

– Tarkoituksenani on kurkistaa kulisseihin erillisessä TTK-ekstrassa. Sunnuntain ohjelmassa keskitytään pitkälti tanssiin ja kilpailuun. Katsojilta jää kokonaan näkemättä, miten isossa osassa tanssi oikeastaan on kilpailijoiden elämässä ohjelman tekemisen aikana. Haluan ehdottomasti tuoda tätä puolta esille, Pehkonen sanoo. 

Hänelle on jäänyt aiemmilta kausilta mieleen erityisesti ohjelman pukuloiste, tanssijoiden huima kehitys ja heidän omistautuminen kilpailulle. 

– Minusta ohjelmassa on ollut parasta seurata nimenomaan kilpailijoiden kehitystä ja matkaa. Monelle käy niin, että tanssi saa heistä esiin ne parhaat puolet. Moni puhkeaa kukkaan. Se on nimenomaan tämän ohjelman suola, Pehkonen sanoo. 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

TANSSII TÄHTIEN KANSSA MTV3-kanavalla sunnuntaisin 12.2. alkaen klo 19.30.

TUIJA TÄHTIEN KANSSA MTV3-kanavalla Lauantaisin alkaen 18.2. klo 21.00.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja