Tänne prinsessa Madeleinen ja Jonaksen piti muuttaa – Miten asunnon käy nyt?

Ruotsin prinsessa Madeleinen ja hänen kihlattunsa Jonaksen tuleva koti oli jo ehditty valita, kun kihlaus yllättäen purkautui Jonaksen petoksen takia.

Djurgårdenissa sijaitsevasta suuresta valkoisesta Villa Parkuddenista piti tulla prinsessa Madeleinen ja Jonas Bergströmin uusi koti häiden jälkeen.

Yli 800 neliön kokoinen talo on kulttuurihistoriallisesti merkittävä rakennus. Kuningatar Silvia ja Madeleine olivat jo ehtineet käynnistää talon remontin ja asunnon edelliset vuokralaiset oli hoidettu pois kihlaparin alta.

Nyt petettyä prinsessaa odottaa kuitenkin kesän jälkeen iso elämänmuutos. Erokriisistä toipuva Madeleine on ollut ruotsalaisten mielenkiinnon kohteena huhtikuun lopusta lähtien ja prinsessa onkin pysytellyt poissa maasta niin paljon kuin mahdollista.

Ulkomailla oleskelu on selventänyt prinsessan ajatuksia ja Madeleinen huhutaan olevan muuttamassa syksyllä ulkomaille pidemmäksi aikaa. Aftonbladetin mukaan kuningas onkin pahassa pulassa autioksi jääneen huvilan kanssa. Hovin tiedotus on kiistänyt asian.

Suomalaisia miljoonakoteja voit katsellaJokakoti.fissä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja