Mainos

Tampereen surma yhä mysteeri – tunnistatko nämä vaatteet?

Kuva: Poliisi

Pirkanmaan poliisi kaipaa yhä vihjeitä eilisaamuna Tampereelta löytyneen ruumiin tunnistamiseksi. Noin 40-50-vuotiaan tuntemattoman miehen ruumis löytyi kahdeksan jälkeen aamulla Haukiluoman kaupunginosasta, Runkokadun päästä lähtevän kevyen liikenteen väylän varrelta.

Miehen epäillään joutuneen joutuneen henkirikoksen uhriksi. Poliisin mukaan mies on surmattu muualla ja tuotu löytöpaikalle autolla.

Poliisi on julkaissut nyt uusia kuvia uhrin vaatetuksesta tunnistamisen helpottamiseksi. Uhrin päällä oli kuvan ruskea Boycott-merkkinen vetoketjullinen huppari. Hupparin alla on ollut jo aiemmin julkaistun kuvan musta t-paita.

Uhrin tarkemmat tuntomerkit löydät .

Poliisi ei ole toistaiseksi kertonut uhrin kokeman väkivallan laatua. Uhrin päällä olleesta hupparista käy kuitenkin ilmi pahoinpitelyn raakuus: verijälkiä on pitkin vaatetta, erityisesti hupun alueella.

Vihjeet uhrin henkilöllisyydestä ja väkivallantekoon mahdollisesti liittyvistä asioista voi ilmoittaa lähimmälle poliisille tai Pirkanmaan poliisilaitokselle numeroon 071 87 45800.

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.