Tampere Areenan pomo: PMMP:n kappale pilkkaa Jumalaa

Tampere Areenan toimitusjohtaja Harri Wiherkoski esti Alice Cooperin ja Turmion Kätilöiden esiintymisen. Nyt hän puuttui PMMP:n kappaleen esittämiseen.

Viime perjantaina monien hittien yhtye PMMP keikkaili Appron opiskelijatapahtumassa Tampere Areenalla. Paulaa ja Miraa oli etukäteen kielletty laulamasta Jeesus ei tule oletko valmis-kappaletta.Toiveesta huolimatta PMMP kuitenkin esitti suositun biisin.

Tampere Areenan osakas, toimitusjohtaja Harri Wiherkoski pettyi. Tapaus ylitti jälleen uutiskynnyksen.

– Tilan vuokraajana olin laittanut etukäteen sähköpostitse toivomuksen järjestäjätaholle, ettei PMMP-yhtye esittäisi tuota harhaanjohtavaa kappaletta. Minulla on elävä suhde Jumalaan, en halua tuoda saatanaa myönteisessä valossa esille. En myöskään hyväksy, että Jumalaa pilkataan, Harri Wiherkoski selvittää MTV3.fille.

Taisteletteko tuulimyllyjä vastaan, sillä aiemmin estitte Alice Cooperin ja Turmion Kätilöiden esiintymisen Tampere Areenalla?

– Taistelen, mutta en voi olla hiljaakaan. Minä en välitä mitä muut ajattelevat, ainoastaan mitä Jumala ajattelee minusta.

Olette osakas Tampere Areenassa, mitä mieltä ovat muut osakkaat mahdollisesta negatiivisesta maineesta?

– Olen Tampere Areenan isä, visionääri. Jossain vaiheessa pitää ehkä miettiä omistajajärjestelyjä.

Sanoitte eronneenne kirkon jäsenyydestä. Perustitteko oman seurakunnan?

– En ole perustanut seurakuntaa, mutta Nokia Mission raunioille perustin syksyllä Huutavan ääni ry:n, toteaa Harri Wiherkoski lopuksi.

Asiasta kirjoitti ensimmäisenä Aamulehti.

(MTV3–KIKKA ISOVIITA)

Lue myös:

    Uusimmat