Tämän takia Toivo Sukari kaupittelee miljoonaomaisuuttaan

Suomalainen liikemiesmoguli Toivo Sukari toteaa, että on turhaa pitää omaisuutta, jos rahalle on muutakin käyttöä.

Arvostettu liikemies Toivo Sukari on viime aikoina intoutunut myymään mittavan arvokasta omaisuuttaan. Miehellä on kuitenkin selvä näkemys, minkä takia hinnakkaista miljoonahuviloista Ruovedellä ja Ranskan Rivieralla voi päästää irti.

Nykyään poikamiehenä viihtyvä Sukari kertoo, että entisen Sanna-rakkaan mieltymys hulppeaan rantahuvilaan oli eräs syy, minkä takia hän piti pakkohuutokaupasta haltuunsa saaman huvilan hallussaan. Tällä hetkellä entinen naisystävä asustelee kyseisessä miljoonalukaalissa. Entiset rakastavaiset eivät ole puhuneet puoleentoista kuukauteen, sillä Sukari ei ole saanut naista kiinni useista tavoitusyrityksistä huolimatta.

– Minulla on huvila Kustavissa, enkä tarvitse huvilaa, jossa juoksee pelkkiä ylläpitokustannuksia. Onhan se positiivista, että joku siellä asuu. Joutuisin muuten palkkaamaan jonkun hoitamaan sitä. Minua ei haittaa, että Sanna asuu siellä, antaa hänen olla siellä rauhassa. Se oli hänelle tärkeä paikka, Sukari kertoo myynnissä olevan luksushuvilan taustoista MTV3.fin Viihdeuutisille.

Toinen merkittävä syy miehen myynnissä oleviin vapaa-ajanasuntoihin on miehen tuleva merkittävä investointi. Sukari suuntaa Yhdysvaltojen Orlandoon ostamaan kalusteita uuteen Ideaparkiin nousevaan sisähuvipuistoon lähiaikoina, kun oikeudenkäynti saadaan päätökseen. Miehen uusi projekti toteutetaan nopeassa aikataulussa, sillä Sukarin mukaan ensimmäinen vaihe mittavasta hankkeesta avattaisiin jo hiihtolomaviikolla. Toisen elämysalueen avaus olisi luvassa kesäkuun alussa.

– Siitä tulee Suomen ensimmäinen sisähuvipuisto, ja se on kunnianhimoinen hanke. Ensimmäiseen vaiheeseen olen investoimassa 6-8 miljoonaa. Tässä maailmantilanteessa pitää rahaa kotiuttaa, ja jos saisin jommankumman huvilan nopeasti myytyä, se edesauttaisi huvipuistohanketta huomattavasti. Tarvitsen siihen rahaa, hän puntaroi.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat