Tämä näky pysäytti SM-liigassa: Tähtipelaajan tyrmännyt kauhutälli vahvisti ajatuksia sääntömuutoksesta – "Sitä odotellessa"

Liigaviikko: TPS-tähti Juuso Pärssisen jyrääminen aiheutti spekulaatioita sääntömuutoksesta – HIFK-luotsi Ville Peltoselle ylistystä 10:37
Liigaviikko: TPS-tähti Juuso Pärssisen jyrääminen aiheutti spekulaatioita sääntömuutoksesta – HIFK-luotsi Ville Peltoselle ylistystä.

TPS-hyökkääjä Juuso Pärssisen kokema taklaus ja sitä seurannut loukkaantuminen puhuttivat MTV Uutiset Liven Liigaviikko-ohjelmassa torstaina. 

Pärssinen loukkaantui pelottavan näköisesti JYPin Jan Scotkan taklauksen seurauksena SM-liigan keskiviikon kierroksella (video alla). Ensitietojen mukaan Pärssinen selvisi tilanteesta ilman erittäin vakavia seurauksia, mutta hyökkääjä valitteli kipuja pään ja niskan seudulla

Turussa raju taklaus – TPS-tähti Juuso Pärssinen paareilla ulos kaukalosta 0:43
JYPin Jan Scotka taklasi rajusti TPS:n Juuso Pärssistä keskiviikon kierroksella. 

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen otti kantaa tapaukseen Liigaviikossa. Sihvonen oli kantanut huolta Pärssisen voinnista tapauksen jälkeen.  

– Johtopäätökseni on se, että lätkässä joudutaan ennemmin tai myöhemmin miettimään sitä, että tällaiset avojään vastapommit pitää ehkä kieltää säännöin. Pärssisen ei yhtään odottanut, että sieltä tulee (taklaus). Se taklaus ei ollut edes määräänsä rumempi, siinä ei tähdätty päähän. Mutta seuraus oli, että se osui myös päähän, Sihvonen selvittää.

– Ehkä tämä on sääntöasia, jolla lätkää täytyy tuoda 2020-luvulle. Toki se lähtisi NHL-pää edellä, mutta sitä odotellessa. 

Pääkuvan videolla olevassa Liigaviikossa käsiteltiin myös Ville Peltosen valmentaman HIFK:n sekä Jussi Ahokkaan luotsaaman TPS:n pelaamista. Peltosen saa suorituksestaan suuria kehuja, Ahokkaan TPS:llä on puolestaan paljon parannettavaa. Alla ennakkoa torstain tv-otteluun Tappara-Lukko. Raumalaisnippu saa Sihvoselta kritiikkiä. 

Liigaviikko: Ennakkoanalyysissä Subin torstain tv-ottelu Tappara-Lukko – raumalaisten pelissä sekavia piirteitä 5:22
Liigaviikko: Ennakkoanalyysissä Subin torstain tv-ottelu Tappara-Lukko – raumalaisten pelissä sekavia piirteitä.

Lue myös:

    Uusimmat