Mainos

Tältä näyttää maailman ensimmäisessä Angry Birds -puistossa

Tampereen Särkänniemeen nouseva maailman ensimmäinen Angry Birds Land on viittä vaille valmis. Sen jälkeen kun uutinen teemapuistosta kerrottiin julki helmikuussa, kansainvälinen kiinnostus on ylittänyt kaikki odotukset.

– Meillä on ollut upea puisto tähänkin saakka. Tämä on nyt se kruununjalokivi siinä kärjessä, joka houkuttelee ihmisiä myös vähän kauempaa, Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä hyrisee.

Teemapuistossa on kaikkiaan 12 laitetta, osa uusia ja osa teemaa varten uusiksi muokattuja. Puiston keskellä kohoaa rovaniemeläisen Lappsetin valmistama jättimäinen seikkailurata, joka on tarkka kopio yhdestä Angry Birds -pelin kentästä.

Angry Birds -brändin luonut Rovio on ollut hankkeessa mukana alusta saakka ja valvonut tarkasti, että kaikki näyttää mahdollisimman aidolta, sikäli kuin pelimaailman kopion yhteydessä voidaan aidosta puhua.

Rovion oheistuotteiden markkinoinnista vastaava Harri Koponen kertoo, että Rovio halusi ensimmäisen teemapuiston nimenomaan Suomeen, vaikka kiinnostusta olisi ollut ympäri maailmaa.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.