Tällaista miestä Sinkkuelämää-tähti ei halua

Sinkkuelämää-tähti Kristin Davis ei voisi tapailla miestä, joka ei tee hyväntekeväisyystyötä. Tähden mielestä eettinen työ laittaa asiat elämässä tärkeysjärjestykseen, Female First raportoi.

Simpsakkaa Charlottea Sinkkuelämää-sarjassa näytellyt Kristin Davis ei halua tapailla miestä, joka ei voisi työskennellä hyväntekeväisyydessä. Tähti on itse innokas vapaaehtoistyöntekijä. Hän on mukana järjestössä, joka yrittää helpottaa ruokakriisiä Etiopiassa, Somaliassa ja Keniassa.

– En tuomitse ketään, joka ei tee hyväntekeväisyystyötä, mutta en myöskään tapailisi sellaista miestä, Davis kertoo The Huffington Post -lehdelle.

Tähti kokee vapaaehtoistyön velvollisuudekseen.

– Se tulee vanhemmiltani, sillä molemmat vanhempani tekivät vapaaehtoistyötä. Luulin aina, että kaikki ihmiset tekevät sitä, Davis sanoo.

Tähti muistuttaa, ettei kukaan voi valita, minne syntyy. Vapaaehtoistyö on auttanut häntä ymmärtämään, mikä elämässä on oikeasti tärkeätä.

– On hyvin helppoa jumittua tähän intensiiviseen tabloid-maailmaan ja olla stressaantunut siitä. Mutta todellisuuden näkeminen auttaa laittamaan asiat tärkeysjärjestykseen, Davis sanoo.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja