Mainos

Tällaiset ominaisuudet Nokian uusi Lumia 925 tarjoaa

Matkapuhelinvalmistaja Nokia on esitellyt Lontoossa järjestämässään tiedotustilaisuudessa uuden Lumia 925 -älypuhelimen.

Kyseessä on uusi versio Lumia 920 -lippulaivapuhelimesta. Puhelimessa on käytetty metallista muotoilua, ja yhtiö kehuu sen tuovan käyttäjille uusimmat PureView-kamerainnovaatiot sekä uusia toiminnallisuuksia ja sovelluksia Nokia Lumia -laitteisiin.

Yhtiön mukaan Lumia 925 -älypuhelimen kamerassa on käytetty edistyksellistä linssiteknologiaa ja kuvausohjelmistoa, minkä ansiosta mm. hämäräkuvista saadaan laadukkaampia.

Lumia 925 -älypuhelimen myötä esiteltiin myös uusi Nokia Smart Camera -ohjelma, joka tulee ohjelmistopäivityksenä saataville kaikkiin Windows Phone 8 -alustalla toimiviin Lumia-laitteisiin. Nokia Smart Camera -ohjelma ottaa kerralla kymmenen kuvaa, joita voi muokata haluamallaan tavalla Best Shot-, Action Shot- ja Motion Focus -toiminnoilla.

Nokia Lumia 925

Nokia kertoi myös, että uusi Hipstamatic-sovellus Oggl on tulossa saataville Nokia Lumia -laitteisiin. Sovelluksen avulla käyttäjät voivat jakaa korkealaatuisia kuvia muiden kuvauksesta innostuneiden kanssa. Kuvia voi jakaa sekä Oggl-sovelluksessa että samanaikaisesti myös sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa, Twitterissä, Foursquaressa, Instagramissa, Tumblr:ssa ja Flickr:ssa.

Ensimmäinen Lumia, jonka ulkokuoressa käytetty metallia

Nokia Lumia 925 on ensimmäinen Lumia-älypuhelin, jonka ulkokuoressa on käytetty metallia. Metallinen runko-osa tuo yhtiön mukaan laitteeseen uutta tuntumaa ja kestävyyttä.

Takakuori ei ole kuitenkaan metallia, vaan polykarbonaattia, joka on väriltään valkoinen, harmaa tai musta.

Laitteeseen on saatavilla langaton latauskuori, jonka avulla käyttäjä voi hyödyntää langattoman latauksen lisälaitteiden tarjontaa. Erikseen myytävien latauskuorien värivaihtoehdot ovat valkoinen, musta, keltainen ja punainen.

Nokia kertoo tiedotteessaan, että Lumia 925 -älypuhelimessa on käytössä myös mm. HERE-kartat ja paikkatietopalvelut sekä Nokia Musiikki, joka on Lumia-puhelimissa toimiva ilmainen soittolistoihin perustuva musiikin suoratoistopalvelu.

Euroopassa Nokia Lumia 925 tulee saataville Vodafonen sekä muiden operaattorien ja jälleenmyyjien kautta.

Euroopan lisäksi Nokia Lumia 925 -älypuhelin tulee saataville Yhdysvalloissa T-Mobilen kautta ja Kiinassa yhteistyössä China Mobilen ja China Unicomin kanssa. Myynnin arvioidaan alkavan Ison-Britannian, Saksan, Italian, Espanjan ja Kiinan markkinoilla kesäkuussa, jonka jälkeen laitteen on tarkoitus tulla myyntiin Yhdysvalloissa ja muilla markkinoilla.

Nokia Lumia 925 -älypuhelimen arvioitu suositushinta ilman veroja on 469 euroa. Tarkemmat hintatiedot ja saatavuus kerrotaan maakohtaisesti lähempänä tuotteen toimituksia.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.