Tällainen on prinsessa Victorian Suomi-tyyli

Äitiyden onnea hehkuva kruununprinsessa Victoria vierailee parhaillaan kulttuuripääkaupunki Turussa. Positiivisuuden perikuva puki eilen päälleen villejä käärmeennahkakuvioita ja värikkään mekon. Tänään hän edustaa hillitymmin.

Kruununprinsessa Victoria on valaissut kulttuuripääkaupunki Turun hehkuvalla olemuksellaan. Kansalaisten parissa runsaasti aikaa viettänyt kaunotar säkenöi äitiyden onnea. Asu on vaihtunut jo useaan otteeseen.

Eilen prinsessa oli varautunut koleaan ja pilviseen säähän vaaleanruskealla trenssitakilla, jota nainen piristi käärmeennahkakuvioisella huivilla ja käsilaukulla.

Illalla Victoria edusti Turun linnan juhlaillallisilla värikkäässä mekossa, joka nähtiin prinsessan päällä jo muutama viikko sitten. Myös kansanedustajamme Jaana Pelkonen on esiintynyt samassa mekossa.

Tänään prinsessan matka jatkuu taidekeskus Logomoon ja päivällä hän osallistuu Åbo Akademin seminaariin luovista aloista ja kulttuurista. Aamulla Victorian tyyli oli tyylikkään asiallinen. Pikkumustassa esiintynyt nainen koristi tummaa kokonaisuutta kultaisella korulla.

Katso kuvagalleria prinsessa Victorian Suomi-tyylistä!

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat:Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja