Tällä asulla Kate hurmasi kanadalaiset

Catherine, Cambridgen herttuatar ja prinssi William vierailevat parhaillaan Kanadassa. Nuoren tyyli-ikonin vaatevalintoja seurataan nyt silmä kovana. Onnistuuko Kate ihastuttamaan kanadalaiset?

Vasta vihityt Cambridgen herttuatar Catherine sekä prinssi William vierailevat Kanadassa Ottawassa. Parin vierailu kiinnostaa kuninkaallisfanien lisäksi myös muodin ystäviä. Upea Kate on kohonnut nuoreksi tyyli-ikoniksi, jonka vaatevalintoja seurataan tarkkaan.

Katen avajaisjuhlaan valitsema sinivalkoinen mekko on nuorelle ja hehkeällä naiselle turhan tanttamainen. Museokäynnille valittu valkoinen mekko on sen sijaan eri maata. Väri korostaa hienosti tumman Katen värejä. Kokonaisuuden kruunaa näyttävä punainen hattu, joka on kuin iloinen väriläiskä muuten vaaleassa kokonaisuudessa. Meikissään Kate on korostanut silmiä rajaamalla ne tummalla värillä. Vaaleat huulet tasapainottavat kokonaisuutta.

Katen lisäksi myös prinssi William teki vaikutuksen kanadalaisiin. Hurmuriprinssi sai fanit polvilleen viimeistään puhuessaan ranskaa. Englanniksi puhettaan jatkanut prinssi William paljasti, että Kanada on parin lempikohde, johon pääsyä he ovat odottaneet jo kauan. Sekä maan luonto että ihmiset ovat nuoren parin mieleen.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: celebitchy.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja