Tähtien oudot kauneusniksit – pitävätkö nämä nuorekkaana?

Hollywood-tähdet luottavat mitä erikoisimpiin kauneusnikseihin pysytelläkseen nuorina. Jos Botox ja kauneusleikkaukset eivät houkuttele, on käytettävä mielikuvitusta!

Kaikki Hollywood-tähdet eivät halua kauneusleikkauksiin tai luottaa Botoxiin pysytelläkseen nuoren näköisinä. Osa heistä kokeilee mitä omituisimpia kauneuskikkoja. Vai mitä sanot viinikylvystä tai linnun ulosteesta tehdystä kasvohoidosta?

Linnun ulostetta kasvoille

Geisha-kasvohoidon nimeen luottavat ainakin muotisuunnittelija Victoria Beckham, 38, ja näyttelijä Tom Cruise, 50. Kosmetologi Shizuka Bernstein lainasi tekniikkaa geishoilta, jotka ovat käyttäneet etelänsatakielen jätöksiä . Cruise hemmottelee huhun mukaan itseään muutoinkin kuin linnun ulosteesta koostuvalla kasvohoidolla, esimerkiksi riisileseillä.

– Tom ei ota Botoxia tai käy kauneusleikkauksissa, mutta hän pitää silmällä kaikkia uusia ja suosittuja luonnollisia hoitokeinoja. Hiljattain hän on alkanut kokeilla Geisha-kasvohoitoja, nimettömänä pysyttelevä lähde kertoo Now-lehdelle.

Olutta ja hunajaa hiuksiin

Kaunis, mutta näyttelijä Catherine Zeta-Jones, 42 pitää kutrinsa kiiltävinä erikoisin keinoin.

– Käytän hunajaa ja olutta hiusteni hoitoaineena. Haisen sen jälkeen päiviä olutpullon pohjalle, mutta se tekee erittäin hyvää hiuksille, kaunotar on Daily Mailin mukaan sanonut.

Kissanhiekka kuorintavoiteena

Jersey Shore -tosi-tv-sarjan tähti, parhaillaan Snooki, 24, jutteli Conan O’Brienin kanssa eräästä kauneuskikastaan – nimittäin kissanhiekan käyttämisestä kasvojen kuorintavoiteena. Nainen ei vaikuttanut olevan huolissaan kissanhiekan sisältämien kemikaalien vaikutuksesta kasvoille.

Majoneesihiusnaamio

O, The Oprah -lehden mukaan legendaarinen näyttelijä Joan Crawford, 72, jakoi joitain kauneusniksejään kirjassaan My Way of Life. Kuivien hiusten avuksi tähti käyttää majoneesista tehtyä naamiota.

Viinikylpy ihoa pehmentämään

Huhut väittävät, että Täydelliset naiset -tähti Teri Hatcher, 47, ei ainoastaan juo viiniä vaan myös kylpee siinä. Daily News kirjoitti Hatcherin olevan tunnettu siitä, että hän kaataa ylijääneet viinit kylpyammeeseen, jossa kylpee pitääkseen ihonsa pehmeänä.

Maitovesisuihketta hipiälle


Säilyttääkseen kauniin ulkonäkönsä supermalli Cindy Crawford, 46, ottaa avuksi maidon. Daily Glow -lehden mukaan hän sekoittaa veteen hiukan maitoa ja suihkuttelee sitä pullosta kasvoilleen päivän mittaan.


AVA

Kuvat: Getty Images

Lähde: Huffingtonpost.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja