Mainos

Tähän on tultu - Teknologiajätit tappelevat siitä, kuka saa myydä tuotteitaan jouluna

Teknologiajättien raivoisa kilpailu on saanut aikaan mielenkiintoisen tilanteen. Enää ei kilpailla pelkästään siitä, että kuka valmistaa vetävimmän ja parhaimman tuotteen. Nyt kilpailevilla yhtiöillä on muodostunut tavoitteeksi estää kilpailevien tuotteiden myyntiä patenttirikkomuksiin vedoten.

Applelle myyntikielto Saksassa?

Apple kommentoi perjantaina valittavansa välittömästi saksalaisen oikeusistuimen päätöksestä, jossa asetuttiin Motorolan kannalle yhtiöiden välisessä patenttikiistassa.

- Valitamme oikeuden päätöksestä heti. Saksalaisten pitää saada ongelmitta hankkia haluamansa iPad tai iPhone, totesi yhtiö tiedotteessaan.

Motorola totesi lehdistötiedotteessa, että oikeus totesi Applen eurooppalaisen myyntiyhtiön rikkoneen Motorolan patenttia iPhone ja iPad -laitteissa. Yhtiön mukaan saksalainen oikeus päätti määrätä Applelle myyntikiellon.

Australia kumosi Samsungille asetetun myyntikiellon

Uutistoimisto AFP:n mukaan Australian korkein oikeus on puolestaan antanut Samsungille luvan myydä Galaxy 10.1 -tabletkonettaan Australian joulumarkkinoilla.

Galaxy-laite oli asetettu Australiassa väliaikaiseen myyntikieltoon, mutta Samsungin valitus voitti myyntikiellon pitkittämistä vaatineen Applen.

Näin ollen Galaxy Tab 10.1. -tabletti pääsee Australian joulumarkkinoilla vastakkain iPadia vastaan.

Australian kiista on vain pieni osa Samsungin ja Applen välistä globaalia kamppailua mobiililaitteiden herruudesta.

Australian kiistassa ollaan tähän mennessä keskitytty syytöksiin, joiden mukaan Galaxy-tabletin kosketusnäyttöteknologia rikkoo iPadissa käytettyä patenttia. Tekijänoikeuskiistat asiasta jatkuvat edelleen.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.