Mainos

Täältä löytyy Suomen halvin, mutta myös kallein 95E10 -bensa

Bensan korkea hinta on luultavasti saanut monen kesäloma-autoilijan raapimaan päätään tankkauspisteellä. Jollei käytössä satu olemaan dieselkäyttöistä ajoneuvoa, niin alle 1,5 euron litrahinnan on turha kuvitella löytävänsä menovettä.

Polttoaineiden hintoja kartoittavan Polttoaine.net -sivuston 20.07.2011 tilanteen mukaan halvimmillaan 95E10 -bensiiniä sai Jyväskylästä ja Kauhavalta 1,534 euron litrahintaan.

Kalleinta 95E10 -polttoainetta ilmoitettiin niinikään Jyväskylästä 1,659 euron litrahintaan. Eroa halvimmaksi ja kalleimmaksi ilmoitettujen litrahintojen välillä on siis 12,5 senttiä.

98E kalleimmillaan Ahvenanmaalla

Kallein 98E -bensiinilaatu on puolestaan ilmoitettu Ahvenanmaalta, jossa 98E maksoi hulppeat 1,709 euroa litralta.

Halvin 98E -bensa löytyy Lahdesta, jossa litrahinta oli halvimmillaan 1,58 euroa. Kalleimman ja halvimman ilmoitetun 98E -litrahinnan erotus on täten 12,9 senttiä.

Dieseliä nipin napin alle 1,3 euron

Eikä voi dieseliäkään halvaksi kehua: Nimittäin kalleinta ilmoitettua dieseliä löytyi Punkaharjulta ja Savonlinnasta 1,429 euron hintaan. Halvinta ilmoitettua dieseliä sai puolestaan Kokkolasta 1,299 euron litrahintaan. Erotusta on 13 senttiä.

Eli mikäli tarkoituksena on ajaa edullisesti, niin kannattaa suunnata auton nokka reippaan myötätuulen saattelemana alamäkeen, sillä tankkaus ei nyt tule kevyeksi kukkarolle.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.