Mainos

Täällä Helsingin Malmin henkirikos tapahtui: Alueella asuu paljon lapsiperheitä, tapaus järkyttää naapurustossa

1:50
Katso video: MTV Uutiset Live kävi paikan päällä Malmilla

Poliisi tiedotti löytäneensä keskiviikkoaamuna vuonna 1995 syntyneen miehen ruumiin asunnosta Helsingin Malmilla. MTV Uutiset kävi tapahtumapaikalla.

Pohjois-Helsingissä sijaitsevan Malmin kaupunginosan torstaipäivä oli rauhallinen, vaikkakin alueella oli havaittavissa aika ajoin poliisiautojen vilkasta päivystämistä.

Vuonna 1995 syntyneen miehen ruumiin löytyminen tuli asukkaille yllätyksenä, ja vain harvat olivat huomaneet mitään normaalista poikkeavaa.

– Näin tuossa pihalla poliisiautoja eilisaamuna, lähistöllä asustava perheenäiti kertoo MTV Uutisille osoittaessaan naapuritaloa. 

Nainen sanoo, että alueella oli liikkunut viime päivinä paljon poliiseja ja että se oli aiheuttanut kummastusta naapuruston asukkaissa.

"Ihan samanlaista aluetta tämä on kuin kaikki muutkin"

Hyvin moni MTV Uutisten haastattelemista asukkaista ei ollut kuitenkaan pistänyt merkille mitään erityistä. Monet kuulivat tapauksesta vasta ensimmäistä kertaa.

Ensireaktionaan monet mainitsivat olevansa järkyttyneitä tapahtuneesta ja varsinkin siitä, että uhri oli niin nuori.

Eräs alueella työskentelevä kertoo kaupungin olevan suhteellisen rauhallinen ja siellä asuvan paljon esimerkiksi lapsiperheitä.

– Ihan samanlaista aluetta tämä on kuin kaikki muutkin, hän kertoo.

Poliisi on ottanut kiinni asunnossa olleen toisen miehen, ja rikosnimikkeenä on tappo, mutta poliisi epäilee asiassa henkirikosta.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja