Syksyn kumisaapasmuoti yllättää erikoisuudellaan – katso kuvat!

Perinteisempien kumisaapasmallien rinnalle on viime vuosina noussut paljon valinnanvaraa. AVA kokosi yhteen kattavan gallerian syksyn upeimmista kumisaappaista. Katso ja löydä omat suosikkisi!

Syksyiset säät pakottavat suomalaiset miettimään kenkävalintojaan. Tänä syksynä ei ole syytä kastella jalkojaan nilkkureissa, sillä tarjolla on kattava valikoima kumisaappaita klassikkomalleista erikoisempiin muodikkaisiin saappaisiin.

Kumisaapasvalikoima on laajentunut merkittävästi aivan viime vuosien aikana. Perinteisten saapasmallien rinnalle on persoonallisia jalkineita suosivien onneksi tuotu kumisaappaita, jotka hurmaavat esimerkiksi erikoisuudellaan tai naisellisuudellaan. Nokian tuoteryhmäpäällikko kertoo AVAlle, että suomalaiset käyttävät nykypäivänä entistä rohkeammin saappaita.

– Kumisaappaita näkee suomalaisessa katukuvassa sadekeleillä enenevissä määrin, Nokian tuoteryhmäpäällikkö Päivi Laaksonen-Oivio toteaa.

Suomalaiset ovat kuitenkin tähän asti olleet jokseenkin arkoja, mitä kumisaappaiden käyttöön tulee. Laaksonen-Oivio muistuttaa, että esimerkiksi Iso-Britanniassa, Ranskassa ja Japanissa kumisaapasmuoti on aivan eri ulottuvuuksissa kuin Suomessa.

– Siellähän saattaa näkyä kumisaappaita ihmisten jalassa vaikka ihan 30 asteen helteellä. Se ei ole ihan meille vielä tyypillistä, Laaksonen-Oivio kertoo.

Upeita kirkkaita värejä

Viime vuosina perinteiset mustat tai tummansiniset saappaat ovat saaneet kyytiä, kun markkinoille on tullut hurjasti saappaita kirkkaissa väreissä. Enää saappaat eivät välttämättä sulaudu värinsä vuoksi muuhun asukokonaisuuteen vaan päinvastoin: saappaat voivat tänä syksynä olla tummanpuhuvan asun pirteä valopilkku.

Persoonallisia ja mielenkiintoisia malleja

Kumisaappaat voivat tänä syksynä olla persoonallinen osa asua, aivan samalla tavalla kuin mitkä tahansa muutkin kengät. Saappaita on tarjolla erimittaisilla varsilla ja mitä erikoisemmilla yksityiskohdilla koristeltuina.

Lue myös:


AVA

Kuvat: Nokia, Brandos.fi, Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja