Suursuosion saavuttanut lumi-Mörkö sai kavereita Vantaalla – tältä näyttävät Pikku Myy ja hattivatit!

Vantaalainen perheenisä Kristian Kivimäki on taituroinut lumesta koko kansan tuntemia Muumihahmoja. Nyt rakastettuja hahmoja komeilee pihalla jo usein kappalein.

Kaikki sai alkunsa siitä, kun Kivimäki innostui muutama viikko sitten tekemään lumesta Muumeista tutun Mörön. Apurina hänellä toimi oma poika.

Mörkö on ollut todellinen katseenvangitsija, sillä teos on värjätty leivontaväreillä oikean Mörön väriseksi ja silmien virkaa toimittaa kananmunat.

Iso teos ei ole jäänyt ohikulkijoiltakaan huomaamatta.

– Kyllä varmaan ainakin tuhat kävijää on mennyt rikki ihan hyvin, kertoo Kivimäki.

MTV Uutiset esitteli lumi-Mörön tammikuun lopulla. Katso video!

Mörön kaverina nyt Pikku Myy

Enää Mörön ei tarvitse kököttää pihalla yksin, sillä kaverikseen se on saanut ilkikurisen Pikku Myyn ja neljä hattivattia.

Luovuutta ei puutu Pikku Myynkään kohdalla, sillä esimerkiksi silmien paikalla komeilevat smaragdinvihreät kesäkurpitsat.

Jälki on niin upeaa, että MTV Uutisten toimittaja Jere Silfstén epäili Kivimäen olevan ammattilainen, mitä tulee lumiveistoksiin.

– Tämä tuli itsellenikin pikkuisen yllätyksenä. Ei ole koskaan tullut tällaisia tehtyä. Jostain se vaan nyt tupsahti tähän kohtaan.

Innostus on iskenyt Kivimäkeen oikein kunnolla, sillä pihamaalta löytyy myös neljä hattivattia.

Nyt näyttää siltä, että tämän vuoden osalta Muumilaakso ei enää uusia asukkaita saa, sillä ensiviikolla koittaa töihin paluu.

Mutta mitä on luvassa ensi vuonna? Se jää nähtäväksi.

Lue myös:

    Uusimmat