Mainos

Suuretsintäoperaatio kaksostyttöjen löytämiseksi Euroopassa

Italian, Sveitsin ja Ranskan poliisit etsivät kuumeisesti sveitsiläisiä 6-vuotiaita kaksostyttöjä, joiden isä on löydetty kuolleena Italiasta. Avioeroprosessin keskellä olleen isän arvellaan tehneen itsemurhan.

43-vuotias kanadalaissyntyinen Matthias Kaspar Schepp haki tyttärensä näiden äidiltä Sveitsin Lausannesta 28. tammikuuta, ja lupasi palauttaa lapset takaisin äidilleen viikon jälkeen.

Schepp löytyi kuolleena junaraiteilta viime torstaina Etelä-Italiasta, läheltä Cerignolaa. Kaksostytöt Alessia ja Livia ovat yhä kateissa

- Teemme kaikkemme tyttöjen löytämiseksi. He voivat olla missä vain, toivon mukaan lapset ovat elossa, kertoo etsintäoperaation johtaja Alfredo Fabrocini the Guardian -lehdelle.

Perhettä lähellä olevien lähteiden mukaan Schepp oli hyvin masentunut käynnissä olevasta avioeroprosessista, ja hän olisi halunnut jatkaa avioliittoa vaimonsa kanssa.

Poliisin mukaan Schepp ajoi tyttöjen kanssa Sveitsistä Ranskaan tammikuun 30. päivä. Hän nosti pankkitililtään 7500 euroa Marseillessa. Lisäksi mies lähetti lasten äidille Marseillesta kortin, jossa luki "Nyt on aika saada asioille päätös."

Marseillesta Schepp osti kolme lauttalippua Korsikalle.

Poliisi etsii nyt vainukoirien avulla jälkiä tytöistä kaikilta niiltä alueilta, joissa Schepp tyttärineen liikkui.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.