Mainos

Suuret munat ja naapurin noita-akka - kiertoviestit (v)ihastuttavat

Jos et ole vielä kertaakaan saanut puhelimeesi pääsiäispyhinä "Munarikasta pääsiäistä" toivotusta tai "Heräsin noita-akan vierestä" -viestiä, olet harvinainen poikkeus.

Juhlapyhät ovat otollista aikaa kiertotekstiviestien jakamiseen, kun siinä samalla voi hoitaa ne toivotukset kätevästi. Pääsiäinen antaa vielä oman innoituksensa kaksimielisyyksiin.

Mikä sitten on hauskaa, mikä ei ja kenen mielestä?

Maikkarin Facebook-sivuilla muistellaan omassa kaveripiirissä kiertäneitä viestejä:

– Kaikki nämä väkisin kaksimieliset munaläpät, jotka esitetään sellaisella sävyllä kuin lähettäjä olisi sen kaikessa neroudessaan juuri hetki sitten itse keksinyt, pitäisi kieltää vähintään mämmisaavin pakkosyötön uhalla, yksi kirjoittaja avautuu.

– Muna on edelleen yhtä "hauska" läpänderi kuin pieru. Monella ne on, kaikilta niitä pääsee ja haisee aina erilaiselta, mutta silti niiden kierrättäminen vitsiaihiona on edelleen kuin maailman kahdeksas ihme, tuohtunut jatkaa.

Yksi kirjoittaja muistuttaa, että viestiä eteenpäin laittaessa on syytä muistaa, kuka sen vastaanottaa.

– Jos toiselle sukupuolelle sanotaan, että munarikasta pääsiäistä, niin mitä sille toiselle sitten kehtaa vastata, yksi vastaaja pohtii.

Eräs keskustelijoista ehdottaa: "Tipurikasta"

Tekstarit.net sivustolle on kerätty erilaisia teematekstiviestejä. Huumorikategoriasta löytyy myös pääsiäiseen sopivia sutkauksia:

"Virvon varvon viinaksilla, pikku hiprakan aluksi, kunnon kännin pikkuhiljaa, kunnes tiedossa krapula. Snapsi sulle, huikka mulle! Hauskaa pääsiäistä!"

"APUA! Olen tietämättäni sairastanut lintuinfluenssaa jo vuosia. Tiputanssia on tanssittu, kiiltävän perään olen kuin harakka, munien päällä on tullut istuttua, joskus tunnen itseni pöllöksi. Äimänkäkenäkin on heiluttu, peiliin katsoessa näkyy huuhkaja ja etelään tekee mieli! MUKAVAA PÄÄSIÄISTÄ!"

"Nyt on tullut aika pääsiäisen, aika munan mämmin. Olkoon munat kyllin suuria ja mämmi kyllin lämmin. Pääsiäisiloa!

Myös mediassa osataan

Yhtälailla media ottaa kaiken irti kaksimielisistä pääsiäismielenyhtymistä. Ilta-Sanomat otsikoi eilen juttunsa: "Paavi antaa kaksimetrisen munansa nuorisovangeille". Juttu kertoi siitä, että italialainen suklaanvalmistaja Tosca luovutti paavi Benedictus XVI:lle kaksimetrisen ja 250-kiloisen pääsiäismunan. Paavi ei kuitenkaan aio pitää munaa itsellään, vaan lahjoittaa sen Rooman nuorisovankilaan.

Entinen urheilutoimittaja puolestaan muistelee, kuinka Hannu Jortikan nimellä leikiteltiin otsikoissa viimeksi kuukausi sitten, kun KHL:n pudotuspelit kävivät kuumina.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.