Susanna Sievinen ei pelkää missi-Viivin mahdollista kunnianloukkaussyytettä

Egorazzi.com-nettisivuston päätoimittaja Susanna Sievinen pysyy julkaisunsa kirjoittelun takana.

Egorazzi.com hyökkää kovin sanoin hallitsevan Miss Suomen kimppuun epäillen tämän olevan patologinen valehtelija. Sivuston kirjoituksessa käsitellään Viivin kohuttua pituutta ja missikaunottaren tuoretta suhdetta Pezhman Ahmadiin.

Päätoimittaja Sievinen ei pelkää mahdollista kunnianloukkaussyytettä, vaan seisoo sivustonsa tekstin takana.

– Tiedän tasan varmasti, mitä sivustolla kirjoitetaan ja ne ovat totta. Totuutta ei tarvitse peitellä, Sievinen kertoo Viihdeuutisille.

Sivusto on tarjonnut Viiville 10 000 euroa, jos tämä suostuu viralliseen pituusmittaukseen. Miss Suomi on kieltäytynyt mittauksesta ja sanonut julkisuudessa missimittauksen olleen virallinen.

Onko Viiviin oltu asian tiimoilta suoraan yhteydessä?

– Viivi on kyllä ollut muita kautta tietoinen tarjouksesta, mutta suoraan hänelle ei ole tarjousta esitetty. Anna minulle Viivin numero, niin soitan hänelle saman tien.

Olisiko sivustolla ollut maksaa kyseiset rahat Viiville, jos tämä olisi suostunut mittaukseen?

– Sivusto ei lupaile tuollaisia rahoja, jos sellaisia ei olisi, Sievinen sanoo.

Sievinen kummastelee myös Viivin julkisuudessa kerrottuja asioita, joiden mukaan hän olisi ollut Viivin esikuva missimaailmassa.

– Tämä asia on hyvin hämärän peitossa, koska en muista kyseistä tyttöä miltään mallikurssilta. En ole häntä noteerannut millään tavalla, koska Viivi ei ole alamittaisena jäänyt mieleen. Muistan hyvin kaikki kouluttamani tytöt joissa on ollut potentiaalia, mutta Viiviä en.

Miss Suomi Viivi Pumpanen kertoi Viihdeuutisille keskiviikkoiltapäivänä, ettei aio vielä tässä vaiheessa tehdä sivuston kirjoittelusta rikosilmoitusta.

(MTV3–ANN-MARI LEINONEN)

Lue myös:

    Uusimmat