Surkeimmat seksivinkit tulevat teinien suusta

Surkeimmat seksivinkit tulevat yleensä teini-ikäisten suusta. Lue, mihin huhupuheisiin ei kannata uskoa.

Surkeimmat seksivinkit kulkevat suusta suuhun yleensä yläkouluikäisten kesken. Collegecandy.com kokosi yhteen surkeimmat teini-ikäisten antamat seksivinkit.

1. Jos poika tyydyttää sinua, sinunkin tulee tyydyttää hänet

Kenenkään ei ole pakko suostua mihinkään ilman omaa halua. Vaikka poika olisi sinulle kuinka mukava, et ole hänelle kiitollisuudenvelassa, ainakaan jos on kysymys seksiasioista.

2. Liukuvoide on vain vanhoja naisia varten

Liukuvoide on kaikenikäisille, niin neitsyille, eläkeläisille kuin kaikille siinä välissäkin. On täysin normaalia, ettei nainen ole aina tarpeeksi kostea seksiä varten, siksi liukuvoide on paikallaan.

3. Ehkäisyn voi toisinaan unohtaa

Ehkäisyn voi unohtaa toisinaan, jos on valmis äidiksi! Jos et kuitenkaan halua lasta, älä milloinkaan unohda ehkäisyä. Jos sinulla on tapana unohtaa ehkäisypillereiden syöminen, kehittele itsellesi rutiini (syö se esimerkiksi joka päivä lounaan jälkeen), joka helpottaa muistamista.

4. Naisten on vaikea saada orgasmi, joten sinun ei tarvitse saada sitä joka kerta

Naistenkin täytyy saada orgasmi! Ja vain sen tähden, ettei ole reilua viettää pitkää aikaa sängyssä vain huomatakseen, että ainut kuka nauttii on mies. Toki seksissä on kyse muustakin kuin orgasmeista. Mutta toisinaan nainenkin haluaa vain silkkaa seksiä ja mieluiten järisyttävien orgasmien kera!

5. Voit tulla raskaaksi, jos nielet siemennestettä

Osa nuorista tytöistä tosiaan uskoo, että raskaaksi voi tulla nielemällä siemennestettä. Onneksi se ei ole mahdollista.

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja