Suosikkiartistit mukana Karavaanarit-ohjelmassa

Karavaanarit-ohjelmassa nähdään joukko kotimaisia eturivin tähtiartisteja, kun vauhdikas tyttökaksikko pyörähtää Blockfest-tapahtumassa. Katso esimakua siitä, mitä on luvassa!

Tällä viikolla Karavaanareissa matkailuautoon pakkautuu hulinakaksikko Karo ja Anna. Nuorten naisten matka vie Tampereelle, jossa järjestetään hiphop-kulttuurille omistettu kaupunkifestivaali Blockfest.

– Tämä on kymmenes vuosi, kun lähdemme yhdessä reissuun inkkareiksi pukeutuneena. Blockfestin lisäksi katsotaan muita Tampereen nähtävyyksiä, jos siellä jotain sellaisia on, Karo selvittää.

– Ja tietysti katsotaan miehiä, se on meidän juttu. Miesten pitää olla vähän samaa tasoa kuin minä eli hyvännäköisiä ja kivoja, Anna hekottaa.

Tomera kaksikko suuntaa innolla reissulle, jonka tavoitteena on keikkojen lomassa myös tavata festivaalien artisteja. Neidot onnistuvat tehtävässään heti, kun he nappaavat meikattavakseen suosikkilaulaja Kristiina Wheelerin.

Illan aikana energiset naiset törmäävät myös vuoden 2011 Big Brother -kisan voittaneeseen Janicaan ja löytääpä neitokaiset myös rutkasti mieskomeuttakin.

Annan ja Karon käsittelyyn päätyy rap-musiikin kovimmat kotimaiset tähdet Cheekistä Uniikkiin ja Iso H:sta Mikael Gabrieliin. Juttutuokioiden myötä muutamista komistuksista paljastuu varsin yllättäviä asioita.



ma-ke klo 19.30 MTV3-kanavalla

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat