Mainos

Suomen suurin maksalaatikkofani hoi!

Posse ja Saarioinen hakevat Suomen suurinta maksalaatikkofania!

Mukavaa, että maksalaatikko maistuu. Kuten maistuu aika monelle muullekin: äitien tekemä Perinteinen maksalaatikko on 1) Suomen ostetuin valmisateria, joka on valmistettu vuodesta 1957 lähtien alkuperäisellä talousopettaja Mertta Järven reseptillä – siis ihan kuten kotonakin, mutta vähän isommassa keittiössä.

1) Lähde: Nielsen Homescan valmisruoan valmiit ateriat, 52 viikkoa arvossa päättyen 14.6.2020

Sahalahden 30 metrisessä uunissa paistuukin joka vuosi lähes 9 miljoonaa laatikkoa. Jos noista laatikoista useampi päätyy sinun suuhusi, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. Etsimme nimittäin Suomen suurinta maksalaatikkofania.

Faniutta ei kuitenkaan mitata syödyissä laatikoissa, vaan intohimoisessa suhtautumisessa

Tarjoiltiinko syntymäpäivilläsi maksalaatikkokakkua? Koristaako olkapäätäsi I ❤ maksalaatikko-tatuointi? Kysyitkö ”rusinoilla vai ilman” ennen kuin kysyit ”tuletko puolisokseni”? 
Saarioisten maksalaatikko on ruoka, jolla on vannoutunut fanikuntansa, ja nyt etsimmekin Suomen suurinta maksalaatikkofania.

Kerro meille mikä tekee sinusta Suomen suurimman maksalaatikkofanin osoitteessa saarioinen.fi/maksalaatikko 

Voit myös osallistua kisaan alla olevalla lomakkeella

Voit maustaa kertomustasi kuvin tai videoin. Kaikkien väriä tunnustaneiden fanien kesken arvotaan maksalaatikko-fanihuiveja ja tuotelahjakortteja. Pääpalkintona kilpailussa maineen ja kunnian lisäksi on matkalahjakortti todellisen maksalaatikkofanin pyhiinvaelluskohteeseen – Liverpooliin.

Ja se, kuka faneista on kaikkein suurin, selvitetään televisioidussa Possen live-lähetyksessä Maikkarilla 9.10. klo 20.00. Kummalla puolella ruutua sinä lähetystä seuraat


*Kisa on päättynyt*

Lue myös:

    Uusimmat