Posse ja Saarioinen hakevat Suomen suurinta maksalaatikkofania!
Mukavaa, että maksalaatikko maistuu. Kuten maistuu aika monelle muullekin: äitien tekemä Perinteinen maksalaatikko on 1) Suomen ostetuin valmisateria, joka on valmistettu vuodesta 1957 lähtien alkuperäisellä talousopettaja Mertta Järven reseptillä – siis ihan kuten kotonakin, mutta vähän isommassa keittiössä.
1) Lähde: Nielsen Homescan valmisruoan valmiit ateriat, 52 viikkoa arvossa päättyen 14.6.2020
Sahalahden 30 metrisessä uunissa paistuukin joka vuosi lähes 9 miljoonaa laatikkoa. Jos noista laatikoista useampi päätyy sinun suuhusi, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. Etsimme nimittäin Suomen suurinta maksalaatikkofania.
Faniutta ei kuitenkaan mitata syödyissä laatikoissa, vaan intohimoisessa suhtautumisessa
Tarjoiltiinko syntymäpäivilläsi maksalaatikkokakkua? Koristaako olkapäätäsi I ❤ maksalaatikko-tatuointi? Kysyitkö ”rusinoilla vai ilman” ennen kuin kysyit ”tuletko puolisokseni”? |
Kerro meille mikä tekee sinusta Suomen suurimman maksalaatikkofanin osoitteessa
