Mainos

Suomen parhaat työpaikat listattu - Katso lista

Suomen parhaat työpaikat on jälleen listattu. Great Place to Work Institute Finlandïn tuottama lista koostuu kolmesta sarjasta: yleisestä sarjasta (50-500 työntekijää), suurten organisaatioiden sarjasta (vähintään 500 työntekijää) ja pienten organisaatioiden sarjasta (15-50 työntekijää).

Yleinen sarja:

Suurten organisaatioiden sarja:

Pienten organisaatioiden sarja:

JobGo:n rekrytoinnin erikoispalkinto myönnettiin Microsoft Oy:lle kokonaisvaltaisesta rekrytointiprosessista, jolla varmistetaan työntekijän soveltuvuus Microsoftin kulttuuriin.

Sub sijoittui jälleen korkealle

Televisiokanava Sub palkittiin toistamiseen Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa pienten organisaatioiden kategoriassa. Sub on listauksessa Suomen kahdeksanneksi paras työpaikka, ja sijoitus nousi kaksi pykälää viime vuodesta.

- Subin sijoittuminen Suomen parhaiden työpaikkojen listalle on erityisen merkittävää siksi, että viime vuosi oli koko media-alalla haasteellinen muuttuneen taloustilanteen vuoksi. Hyvän työpaikan luominen on pitkäjänteistä työtä. Pärjääminen tässä listauksessa on osoitus siitä, että kehitystyömme kantaa hedelmää ja sen suunta on oikea, iloitsee Subin kanavajohtaja Maaretta Tukiainen.

Katso Nina Rahkolan juttu

Katso johtamisen dosentti Marja Erikssonin haastattelu

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.