Mainos

Suomalaissilminnäkijä Bangkokissa: Täällä on kova taistelutahto

Thaimaassa Suvarnabhumin lentokentän vallanneet mielenosoittajat varustautuvat hallituksen joukkojen tuloon.

Lentokentän lähistöllä, uloimmaisten barrikadien alueella on paikalla myös suomalainen Janos Putkonen, ainoana länsimaalaisena koko alueella.

Putkosen mukaan mielenosoittajat on valmistautuneet siihen, että edessä on kova koitos.

- Täällä mielenosoittajat on kerääntyneet barrikadeille. Kun he näkivät ensimmäiset poliisiautot taivaanrannassa, kaikki rupesivat vetämään kypäriä päähän, ottamaan isompia keppejä ja valmistautumaan kovaankin vastarintaan, Putkonen kuvailee.

Putkonen kertoo, ettei ole nähnyt mielenosoittajilla tuliaseita, mutta pamppuja ja metalliputkia kyllä. Hän uskoo vastarinnan olevan kovaa, mikäli hallituksen joukot yrittävät alueelle.

- Kaikki näyttää siltä, että ainakaan suosiolla tätä kenttää ei haluta auki. Täällä on aika kova taistelutahto näiden mielenosoittajien keskuudessa.

Neljä vuotta Thaimaassa asunut Putkonen ihmettelee, ettei paikalla ole tällä hetkellä yhtään länsimaisen median edustajaa tai länsimaalaisia ylipäätään.

- Täällä pitäisi olla enemmän länsimaisia ihmisiä tarkkailemassa, ettei mitään ylilyöntejä pääse hallituksen puolelta tapahtumaan ja että tilanne päättyy poliittisesti järkevästi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.