Suomalaisnainen HS:lle: Peter Nygård raiskasi minut, kun olin 17-vuotias lukiolainen – "Sanoin ei varmaan kaikilla kielillä, mitä osasin"

Peter Nygårdin poika Kai Bickle MTV:n erikoishaastattelussa – kohtaus illallisella sai ymmärtämään, että isä"voi olla hirviö" 8:09
Peter Nygårdin poika Kai Bickle MTV:n erikoishaastattelussa – kohtaus illallisella sai ymmärtämään, että isä "voi olla hirviö"

Liikemies Peter Nygårdia seksuaalirikoksista syyttävien naisten ryhmäkanteeseen on liittymässä suomalainen nainen, kertoo Helsingin Sanomat. Naisen mukaan Nygård raiskasi hänet vieraillessaan Helsingissä syksyllä 1987. Nainen oli tuolloin 17-vuotias lukiolainen.

–  Sanoin ei varmaan kaikilla kielillä, mitä osasin, nainen kuvailee HS:lle.

Nainen sanoo, ettei kertonut raiskauksesta kenellekään, koska oli häpeissään ja pelkäsi aiheuttavansa vanhemmilleen pettymyksen.

Juridinen prosessi ryhmäkanteeseen liittymiseksi on meneillään asianajajien kanssa, HS kirjoittaa.

Viime vuonna Yhdysvalloissa nostetussa siviiliryhmäkanteessa on mukana kymmeniä naisia. Suomalais-kanadalainen Nygård on kiistänyt naisten syytökset. Nygårdin tiedottaja ei vastannut HS:n kommenttipyyntöön suomalaisnaisen tapauksesta.

Nygård pidätettiin joulukuun puolivälin tienoilla Kanadassa, ja häntä uhkaa luovutus Yhdysvaltoihin. Yhdysvallat syyttää häntä muun muassa alaikäisiin kohdistuvista seksuaalirikoksista ja kiristyksestä. Rikosten sanotaan tapahtuneen vuosien 1990 ja 2020 välillä.

Ryhmäkanne on viranomaisten tutkinnasta erillinen prosessi.

Katso myös: Härskit kuvat paljastavat: Näin muotimiljardööri Peter Nygård kohteli naisia luksushuvilansa kosteissa juhlissa

Härskit kuvat paljastavat: Näin muotimiljardööri Peter Nygård kohteli naisia luksushuvilansa kosteissa juhlissa 0:59

Katso myös: MTV Uutiset sai haltuunsa kotivideon nuoresta Linda Lampeniuksesta ja Peter Nygårdista – tämä USA:n matka johti nuoren viulistin "helvettiin"

MTV Uutiset sai haltuunsa kotivideon nuoresta Linda Lampeniuksesta ja Peter Nygårdista – tämä USA:n matka johti nuoren viulistin ”helvettiin” 10:04


Lue myös:

    Uusimmat