Mainos

Suomalaismies herätettiin liekkien keskeltä Espanjan Aurinkorannikolla

Espanjan Aurinkorannikolla riehuvat maastopalot ovat paikallisen suomalaistoimittajan mukaan suurimpia pitkiin aikoihin.

– Paloa oli sammuttamassa eilen illalla kymmenkunta helikopteria ja lentokonetta. Palo on kulkenut neljällä rintamalla, eikä ole vielä millään lailla hallinnassa, joten voi olla, että tämä kestää pitkään, päätoimittaja Antti Pekkarinen Kaupunkilehti Fuengirolasta kertoo.

Palo on edennyt vauhdilla länteen Marbellan kaupungin pohjoispuolelle. Se on kuitenkin pysytellyt vuorilla poissa isoista kaupungeista. Liekit ovat olleet valloillaan myös suomalaisten suosimalla Calahondan alueella.

– Eräs suomalaismies oli herätetty viideltä aamulla, ja hänelle oli ilmoitettu, että nyt olisi aika lähteä, vastapäinen talo on tulessa, Pekkarinen jatkaa.

Palon syttymissyy ei ole Pekkarisen mukaan vielä tiedossa. Savua on ollut paljon, mutta se on toistaiseksi pysytellyt kaukana hengitysilman yläpuolella.

Maastopalot ovat yleisiä Espanjassa, ja asukkaiden evakuointi onkin sujunut palomiehiltä ripeästi. Pekkarinen uskoo palomiesten työn helpottuvan, sillä yön navakat tuulet ovat tyyntyneet.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.