Stubb perheensä tulevaisuudesta: Kotimme pysyy Suomessa

Eurovaaliehdokkaaksi lähtenyt Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb kertoi Radio Novalla, ettei miehen perhe aio muuttaa ulkomaille vaalien lopputuloksesta riippumatta.

Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb ilmoitti viime viikolla asettuvansa ehdokkaaksi EU-vaaleissa. Miehen perhe on asunut ulkomailla aiemminkin, mutta vieraillessaan Radio Novan ELC-ohjelmassa maanantaina Stubb kertoi, ettei muuttoa ole tällä kertaa suunnitelmissa.

– Haluan olla tosi selkeä siinä, että meidän koti on Suomessa. Ei me olla muuttamassa, riippumatta siitä, mitä tapahtuu, Stubb totesi lähetyksessä.

Stubb kertoo itse asuneensa ulkomailla noin yhdeksäntoista vuotta elämästään. Vaikka mies tulisi vaaleissa valituksi, ei matkustuspäivien määrä hänen mukaansa tule kasvamaan nykyisestä.

Uutinen miehen ehdokkaalle asettumisesta sai kuitenkin yllättävät tahot huolestumaan miehen perheen jatkosuunnitelmista:

– Perjantaina koulukaverit rupesivat kyselemään, ja haluankin tässä ihan kaikille viestittää, että ei me olla minnekään menossa. Me viihdytään täällä tosi hyvin

– Tässä elämänvaiheessa ei ole tarvetta tai halua lähteä mihinkään, mies jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat