Star Wars -yllätyksille ei näy loppua – Daniel Craig hupaisassa sivuroolissa

Suomen ensi-illan fanien haastattelut ja tunnelmia 6:17

Uudesta Star Wars -elokuvasta paljastuu jatkuvasti lisää yllättäviä seikkoja.

Viime keskiviikkona ensi-iltansa saaneesta Star Wars: The Force Awakens -elokuvasta on paljastunut melkoinen määrä yllätyksiä.

Suomalaisnäkökulmasta kiinnostavimmat paljastukset ovat olleet Sara Forsbergin elokuvaan luoma avaruusolioiden kieli sekä Joonas Suotamon Chewbacca-rooli.

Avausviikonloppunaan ennätyksiä rikkoneesta elokuvasta paljastuu jatkuvasti lisää kiinnostavia seikkoja, muun muassa niin sanottuja cameo-rooleja koskien.

Pienessä sivuroolissa nähtävä brittinäyttelijä Simon Pegg paljasti, että James Bondina loistanut brittinäyttelijä Daniel Craig olisi mukana Star Wars -elokuvassa.

Craig on aiemmin kiistänyt huhut osallisuudestaan, mutta nyt Entertainment Weekly-sivuston mukaan nimettömänä pysyttelevät lähteet ovat paljastaneet miehen puhuneen palturia.

Spectren ja The Force Awakensin kuvauspaikat Englannissa olivat lähellä toisiaan ja elokuvia kuvattiin samaan aikaan. Lähteiden mukaan Craig piipahti Star Wars -elokuvan kuvauksissa näyttelemässä stormtrooper-sotilaan roolin.

Kohtaus, jossa Daniel Craig nähdään, on yksi elokuvan humoristisimpia.

Katso otsikon alta videolta fanien tunnelmia Suomen Star Wars -ensi-illasta! Katso myös alta MTV.fin toimittajan ensireaktiot elokuvasta.

Uusi Star Wars -elokuva aiheutti kylmiä väreitä 2:29

Lue myös:

    Uusimmat