Spyker-pomo Kolles äreänä, Albers myönsi virheen

Spykerin F1-tallin päällikkö Colin Kolles ei ollut mielissään Ranskan GP:n jälkeen. Hollantilaistallin kisa sujui surkeasti. Adrian Sutilin auto hyytyi jo ennen starttia lähtöruudukkoon sähkövian takia ja hän joutui vaihtamaan vara-autoon. Christijan Albers tyri mahdollisuutensa lähtemällä varikolta liikkeelle, kun bensaletku oli vielä autossa kiinni.

- En ole mielissäni. Meidän täytyy oppia tänään tehdyistä virheistä, Kolles ärähti.

Albers myönsi tehneensä virheen varikkokäynnillä lähtiessään liikkeelle siinä vaiheessa, kun puomimies vasta käänsi puomia sen sijaan, että olisi nostanut sitä ylös. Autossa yhä kiinni ollut bensaletku veti nurin useita mekaanikkoja.

- Tein virheen varikolla. Luulin, että tikkaripuomi oli nousemassa ylös. Olen tyytyväinen, että kaikki miehemme ovat OK. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun näin kävi minulle ja toivottavasti viimeinen, Albers kommentoi.

Sutilin kohdalle sattui auton hyytymisen lisäksi kaksi virhettä. Radion toimintahäiriön takia hän tuli varikkokäyntiinsä kierrosta liian aikaisin, jolloin talli oli kutsunut Albersin varikkokäynnilleen. Lisäksi Sutil otti varikkoylinopeudesta varikon läpiajorangaistuksen.

- Tämä ei todellakaan ollut täydellinen kisa, 17:nneksi sijoittunut Sutil myönsi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja