Spice Girls -tähti Geri Halliwell oppi deittailemaan vasta 30-vuotiaana

Spice Girls -tähti Geri Halliwell oppi deittailemaan vasta 30-vuotiaana. Tällä hetkellä hänen elämässään on uusi mies, Daily Mail uutisoi.

Spice Girls -yhtyeen kanssa Lontoon olympialaisissa esiintynyt Geri Halliwell antoi haastattelun Hello-lehdelle. Yhden lapsen äiti paljasti, että hänen elämässään on uusi mies. Tähtilaulaja ei kuitenkaan halua paljastaa enemmän rakkaudestaan, sillä suhde on vasta tuore.

– Se ei ole vielä vakavaa. Olen myöhäisherännäinen kun on kysymys romantiikasta. Aloitin deittailun vasta kolmekymppisenä, tähti kertoo.

– Mutta pidän siitä, että voin halia jotakuta. Pidän siitä läheisyydestä, Halliwell sanoo.

Elokuussa 40 täyttänyt tähti esiintyi vastikään olympiayleisölle jo kuopatun Spice Girls -yhtyeen kanssa. Esiintyminen olympiayleisön edessä oli hyvin voimaannuttavaa. Kyseessä oli paitsi esiintymispäivä, myös Halliwellin isän kuolinpäivä. Isä kuoli kun tytär oli vasta 21-vuotias.

– Tytöt olivat hyvin suloisia ja saivat oloni tuntumaan erityiseltä. Tilaisuudessa oli kakku, ihania lahjoja ja elegantti kaunis kaulakoru - ja ja tietenkin laulua. Ei ole mitään väliä mitä menneisyydessä on tapahtunut, me rakastamme ja kunnioitamme toisiamme. Nauran aina eniten kun olen heidän kanssaan, Halliwell kertoo.Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja