Mainos

Sota Gazassa ei pelota matkailijoita

Israelin ja Hamasin välinen sota ei pelota suomalaisia Israeliin matkaajia. Suomesta Israeliin matkoja järjestävien matkatoimistojen mukaan peruutuksia on tullut muutama kymmen. Matkanjärjestäjät painottavat, että samaan aikaan on kuitenkin tullut myös uusia varauksia.

32 vuotta Israeliin matkoja järjestäneen Toiviomatkojen mukaan heidän kauttaan Israeliin matkaavat ovat yleensä olleet maassa ennenkin ja ovat hyvin perillä välimatkoista ja alueen tilanteesta. Toiviomatkat aloittaa kevään lennot Tel Aviviin helmikuun puolella.

Huolestuneita kyselyitä on kuitenkin useisiin toimistoihin. Sekä Aurinkomatkoilta että Lomamatkoilta kerrotaan, että huolestuneisiin kyselyihin on kyllä vastailtu, mutta toistaiseksi useimmat matkaajat ovat jääneet seuraamaan tilannetta eivätkä ole peruuttaneet lomaansa tai vaihtaneet matkakohdettaan.

Sekä Aurinkomatkat että Lomamatkat aloittavat lentonsa Israelin Eilatiin helmikuussa.

Finnmatkoilla on jäljellä tänä keväänä enää kaksi kiertomatkaa Israeliin, eikä matkaperuutuksia ole tullut, Finnmatkat on kuitenkin tiiviissä yhteydessä kaikkiin 18 lähtijään ja on luvannut heille kuluttuman peruutus- ja muutosoikeuden.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.