Mainos

Sopivassa suhteessa: Kunnon soppa

Helmen blogisti huoltaa avioliittoa keittotaitojensa avulla. Elli kertoo, millaiseksi elämä on hänet muokannut, ja keittää sitten soppaa "mykkäkoulun mestarin" aineksista!

Elli Mäkilä on 32-vuotias toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Nyt Mäkilä huoltaa avioliittoaan oikein valituilla raaka-aineilla – rakkausaineilla, kuten Mäkilä itse niitä kutsuu.

Tällä kertaa Elli kirjoittaa ihmisen tavasta kokea ja käsitellä asioita.

"Ihmisen tapa käsitellä – tai pahimmassa tapauksessa olla käsittelemättä - tunteitaan on myös yksi lapsuudenkodin perintö. Mutta niistä ei auta suuttua, sillä ne ovat osa sitä ihmistä, jolle olet suhteen alkuaikoina luvannut maat ja maineet, ikuisen rakkauden ja jatkuvaa villiä seksiä. Meillä ei ole oikeutta vaatia ketään muuttumaan, vaan muutos on jokaisen henkilökohtainen valinta ja osa itsemääräämisoikeuttamme. Vai iskitkö ensimmäistä yhteistä asuntoa suunnitellessa puolisollesi käteen listan, jossa ehtoina lukee a) luonteenpiirteet jotka haluat suhteeseen ja b) luonteenpiirteet, joiden tulisi lakata olemasta kun lainapaperi allekirjoitetaan. Entä oliko paperin alalaidassa pikkuruisella präntillä myös optio, jossa saisit valita vielä yhden uuden luonteenpiirteen lisää 10. hääpäivänä? I don't think so."

Mäkilän blogi on huumoriin naamioitu päiväkirja, jonka kokeellisessa keittiössä testataan romantiikannälkäisen eksoottiset mausteet, villit yrtit ja mielen tyynnyttävät muhennokset.

MTV3/Helmi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.