Smashin 2. jakso: Viettelijä vai viaton?

Koe-esiintymisen jälkeen Derek, Eileen, Tom ja Julia keskustelevat siitä, kenet he valitsevat Marilynin rooliin. Ivy on ammattilainen ja näyttää Marilynilta, mutta Karen hurmaa viattomuudellaan ja karismallaan. Päätetään pitää vielä yksi koe-esiintyminen, tällä kertaa tanssin ja puvustuksen kanssa.

Karen unelmoi tähteydestä ja laulaa Blondie yhtyeen Call me -kappaletta. Hän odottaa kuumeisesti kuulevansa roolituksesta.

Julia ja Frank käyvät adoptiotoimistossa juttelemassa. Heidän voisi olla mahdollista adoptoida Kiinasta pikkutyttö. He järkyttyvät kuullessaan, että koko prosessissa voi mennä vielä kaksi vuotta.

Karen ja Ivy saavat kuulla seuraavasta koe-esiintymisestä ja alkavat harjoitella tanssinumeroita Derekin kanssa. Naisten tavatessa ensimmäistä kertaa tunnelma on kireä ja Karenilla on vaikeuksia askelten oppimisessa ja hän ahdistuu Derekin brutaalista ohjaustyylistä.

Dev kertoo, että saattaa saada ylennyksen. Hän ja Karen ovat saaneet kutsun pormestarin illalliselle. Karen lupaa ehtiä paikalle, sillä tilaisuus on tärkeä poikaystävälle.

Frank ja Julia juttelevat adoptiosta ja prosessin pitkästä kestosta. Frank pohtii pitäisikö heidän luopua koko ajatuksesta. Heidän Leo-poikansa kuulee keskustelun ja suuttuu: eikö hänellä ole sanavaltaa perheessä?

Eileen ja Derek tapaavat ravintolassa ja miettivät Karenin sekä Ivyn kehitystä. Samalla Eileen törmää ex-mieheensä Jerryyn. Tuottajana toiminut mies epäilee, ettei kukaan sijoita Marilyn-musikaaliin ja siitä tulee floppi. Eileen heittää juomat miehen naamalle ja poistuu.

Karen harjoittelee kiivaasti Derekin kanssa ja myöhästyy illalliselta pormestarin kanssa. Dev tuntee olonsa nöyryytetyksi ja on suuttunut, vaikka Karen pyytelee anteeksi.

Ivy ja Derek päätyvät intiimiin kanssakäymiseen harjoitusten lomassa.

Koe-esiintymispäivänä Ivy ja Karen odottelevat lavalle menoa hermostuneena. Molemmat hurmaavat kuitenkin säveltäjät, tuottajan ja ohjaajan, joten päätöksestä ei tule helppo.

Myöhemmin Tom menee Ivyn luokse kertomaan hyvä uutiset: Ivy on valittu Marilyniksi!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja