SJK haki vierasvoiton Oulusta, HIFK ja Ilves tasapeliin

Sarjanousija AC Oulun vaisu alkukausi jatkui lauantaina, kun joukkue hävisi kotonaan SJK:lle 0–2. Lauantain toisessa kamppailussa HIFK ja Ilves päätyivät 1–1-tulokseen Helsingissä.

Joonas Lepistö vei SJK:n 53. minuutilla johtoon. Osuma syntyi, kun Juhani Pennanen torjui Pyry Hannolan vapaapotkun eteensä. Lepistö oli ensimmäisenä paikalla ja laukoi irtopallon sisään. Jake Jervis lisäsi SJK:n johtoa AC Oulun puolustussähläyksen jälkeen.

Sakari Tukiainen pukkasi HIFK:n avauspuoliajalla johtoon. Tatu Miettunen toi Ilveksen 58. minuutilla tasoihin vapaapotkun jälkitilanteesta.

AC Oulu on hävinnyt kauden kaikki kolme otteluaan. SJK ja HIFK ovat keränneet viisi pistettä. Ilves on neljässä pisteessä. Kaikilla niillä on takanaan kolme kamppailua.