Sinkkumies: Tällaisella varustelulla hurmaat naisen!

Mies, oletko aikeissa kutsua tapailemasi naisen asuntoosi? Hidasta vauhtia hetkeksi ja lue tämä juttu ennen kuin tuot naissukupuolen edustajaa kotiisi!

Ota talteen nämä neuvot, ja tee asunnostasi naisystävällinen! Nämä muutokset asuntoosi tekemällä voit hurmata naisen jo ensivisiitillä!

1. Perhevalokuvat esillä

Valokuvat joissa mies poseeraa vanhempiensa ja sisarustensa kanssa ovat naiselle mieluista katsottavaa. Arvostus perhettä kohtaan on vetoavaa naisen mielestä.

2. Laatukirjat

Hyvät kirjat hyvännäköisessä kirjahyllyssä pistävät asunnossa naisen silmään. Nainen arvostaa miehen älykkyyttä ja kiinnostusta monia asioita kohtaan. Kirjojen ei kuitenkaan tarvitse olla pelkästään vanhoja klassikkoteoksia, sillä tämä voi vaikuttaa naisen silmään liialliselta yritykseltä olla intellektuelli.

3. Kunnollinen sänky

Mies, tähän tulee ehdottomasti panostaa, niin yksinkertaista se on. Naiset arvostavat hyvänkokoista parisänkyä jossa on siistit lakanat. Epätoivoiset ja epäsiistit poikamiehen sänkyviritykset eivät naiseen tehoa. Ehdoton ei naiselle on pelkkä patja lattialla!

4. Laadukas kahvinkeitin

Kunnollinen kahvinkeitin tulee tarpeen aamiaista valmistettaessa. Naiselle tärkeää on, ettei sumppia väännetä millä tahansa aikansa eläneellä mokkamasterilla. Laadukas kahvinkeitin, parhaimmillaan espressokone edustaa modernia ja laatutietoista miestä joka arvostaa hyvänmakuista kahvia ja muita elämän nautintoja.

5. Terveellinen ruokaa jääkaapissa

Naisen kurkatessa miehen jääkaappiin, eivät homeiset ruoanjämät, pilaantunut maito, puolityhjä ketsuppipurkki ja yksi makkaralenkki taatusti tee daamiin oikeanlaista vaikutusta! Naisen tullessa käymään, osta rekvisiitaksi jääkaappiisi tuoreita hedelmiä ja vihanneksia sekä muuta tuoretta syötävää.

6. Pehmeä WC-paperi

Pehmeä ja laadukas WC-paperi painuu naisen mieleen positiivisella tavalla. Älä siis pihtaile ostaessasi kotiisi WC-paperia ennen naisen ensivierailua asunnossasi.

7. Ei kämppiksiä

Mikäli asut yksin, ilman kämppiksiä, on naisen hurmaaminen huomattavasti helpompaa. Kämppikset henkivät naiselle vallatonta jääkiekon- ja oluenhuuruista poikamieselämää. Mikäli sinulla edelleen on kämppäkaveri, häädä hänet asunnosta tuodessasi naisen sinne ensi kertaa. Tai vaadi häntä vähintään piileskelemään huoneessaan tapaamisen ajan!

8. Siisti WC

Tämä on suhteellisen itsestäänselvä havainto. Nainen arvostaa siistiä asuntoa, ja etenkin siistiä vessaa. Siivoa vessa siis putipuhtaaksi ennen naisen vierailua, ja pidä huoli ettei lavuaarista löydy sadoittain partakarvoja parranajon jäljiltä!

9. (elossa oleva) Huonekasvi

Elossa oleva ja hyvinvoiva viherkasvi saa naisen huomion omakseen. Mies jolla on viherpeukalo kuvastaa naiselle huolehtivaista ja hellää poikaystäväkandidaattia.

10. Sanomalehden kestotilaus

Naiset arvostavat miehessä piirrettä tilata kotiin kestotilauksena Helsingin Sanomat tai jokin muu sanomalehti. Sanomalehteä lukeva mies huokuu älykkyyttä ja tasapainoa.

Muita naisten arvostamia asioita miehen asunnossa ovat:

11. Kitara
12. Suuri DVD-kokoelma
13. Kirja yöpöydällä
14. Viinikokoelma
15. Gourmet-juustoa jääkaapissa
16. Laatuolutta jääkaapissa
17. Kunnollinen keittiövälineistö
18. Taidetta/tauluja seinillä

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat