Sinkkuelämää-leffan komistus nähdään Kaunareissa – kuvasi Monacossa kohtauksia

Näyttelijä Gilles Marini tullaan näkemään mukana Kauniit ja rohkeat -sarjassa.

Ranskalais-amerikkalainen näyttelijä Gilles Marini liittyy hetkeksi Kauniit ja rohkeat -sarjan tähtikaartiin. Tumma komistus muistetaan muun muassa Sinkkuelämää-elokuvasta Danten roolista.

Mies tullaan näkemään Kaunareissa lääkärin roolissa, joka yllättäen hoitaa yhtä sarjan hahmoista Monacossa. Juonikuviossa osa sarjan hahmoista matkustaa Monte Carloon vuosittaiseen Spencer-yhtiön seminaariin. Reissu pitää sisällään myös uimapukumalliston muotinäytöksen, jossa Spectran ja Forrestereiden muotitalot kilpailevat toisiaan vastaan.

Marini tullaan näkemään mukana ainakin kahdessa jaksossa. Kyseessä ei kuitenkaan ole miehen ensiesiintyminen sarjassa. Hän on tehnyt yhden jakson mittaiset cameo-roolit sarjassa vuosina 2005 ja 2007. Tuolloin hän näytteli ero rooleja kuin nyt.

Kauniit ja rohkeat -sarjan näyttelijät ovat edustaneet kuluneella viikolla Monacossa Monte Carlon tv-festivaaleilla. Kaunareiden tähtikaartista paikalla olivat muun muassa Katherine Kelly Lang, Don Diamont, Darin Brooks, Jacqueline MacInnes Wood, Heather Tom, Rome Flynn, Reign Edwards, Pierson Fode sekä Courtney Hope.

Lähde: 9News.

Lue myös:

    Uusimmat